"AKO STE KRENULI NA URANAK..." Poznati meteorolog otkrio kakvo nas vreme očekuje i da li će biti pljuskova za praznike

Novosti online

30. 04. 2021. u 20:22

VREME nam ovih dana ide na ruku, a iako su prvobitno bili najavljeni oblaci i kiša, ipak nas za praznike očekuje lepo, i što je još važnije veoma toplo vreme.

АКО СТЕ КРЕНУЛИ НА УРАНАК... Познати метеоролог открио какво нас време очекује и да ли ће бити пљускова за празнике

Foto: Printscreen

- Ovo su letnje temperature, a i karakter vremena je takav da ukazuje da oblačnosti koje su karakteristične za leto. Konačno smo izašli iz hladnoće. Ako idete na prvomajski uranak, vreme će biti toplo, suvo i temperatura će biti iznad 25 stepeni. S tim da će sutra pored sunca biti i providnih oblaka, ti oblaci ne donose kišu i sprečavaju sunce da "prži". U noći 1. na 2. maj možda bude kratkotrajni pljusak. U nedelju će biti sunčano i toplo i opet u noći ka 3. maju kratkotrajna kiša. Da sumiramo, biće lepo vreme i možemo da se opustimo. Od naredne sedmice, čeka nas prijatnija temperatura od 20 stepeni - rekao je meteorolog Nedeljko Todorović.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo