NA poligonu Orešac kod Vršca, u okviru združene vojno-policijske taktičke vežbe sa bojevim gađanjem "Odgovor 2021", u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića prikazana je sposobnost specijalnih jedinica Vojske Srbije i policije za izvođenje protivterorističke akcije i rešavanje talačke situacije.

Luka

17.04.2021. 12:57

Srbija je uložila zadnjih 9 god. značajna novčana sredstva u našu vojsku, kako bi zaštitila svoj narod i svoje granice. Ovakve vojne vežbe pokazatelj su snage, moći i profesionalnosti koje odlikuju naše vojnike, koji štite našu otadžbinu i narod.

Petar

17.04.2021. 12:58

Imamo vojsku koja je jaka, snažna i sposobna da zaštiti, sačuva i odbrani svoju zemlju i narod. Vojska R. Srbije je sve opremljenija, zahvaljujući investicijama države, kako bi se osigurala potpuna sigurnost i bezbednost naših kopnenih i vazdušnih granica i naših života.

MarkoVonSerbia

17.04.2021. 12:59

Danas imamo vojsku Republike Srbije, koja je opremljena savremenom, modernom i novom vojnom opremom i tehnikom, profesionalno obučena i spremna da odgovori na sve potrebne zadatke i potencijalne opasnosti, kako bi sačuvala mir, sigurnost i bezbednost svih građana Srbije.

Ivana

17.04.2021. 15:02

Policija i VS je zaista građanima pokazala da imaju jaku spremnost da sačuvaju mir i stabilnost. Hvala predsedniče što nam pomažete da građani Srbije danas žive bolje.