SVE što su Sunčana (65) i Blagoje (70) Savić, raseljena lica iz Gnjilana, sada žitelji Niša, sticali tokom radnog veka otići će na doboš jer su pre 13 godina napravili grešku, odnosno izabrali lošeg podstanara.

Komentari (7)

Nenad

14.04.2021. 10:58

Sve je rečeno sudskom presudom. Do pre koju godinu zajmoprimci nisu baš bili ažurni u vraćanju dugova. Uvođenjem prakse sudskih izvršitelja radikalno se promenilo ponašanje onih koji duguju a nemaju nameru vratiti uzajmljeno. Imate javne beležnike pa svoje pravne radnje regulišite Ugovorom, platite porez i mirno spavajte. Jednostavno.

Gnjilanac

14.04.2021. 11:45

E , a sad druga strana ove priče . Porodica Savić je više od 15 godina živela u Vranju , u kući koju im je dala na korišćenje gradska opština Vranje , a za to vreme su izdavali svoje stanove i kuću u Nišu podstanarima . U medjuvremenu su u Vranju , u Komesarijatu za izbegla i raseljena lica tražili da im kupe kuću kao raseljenim licima sa KiM. Na stotine i hiljade raseljenih lica sa KiM od 1999.godine do danas žive kao podstanari i plaćaju kiriju. Prema tome , nemojte da glumite žrtve .