NESTALA TINEJDŽERKA IZ DESPOTOVCA, OTAC MOLI ZA POMOĆ: "Kad sam došao kući moje ćerke nije bilo"

Novosti online

02. 04. 2021. u 15:17

AKO imate bilo kakvu informaciju, molim vas pozovite Majinog oca na broj telefona 063 1053029 kako bismo zajedničkim snagama pomogli porodici Paunović ili pozovite policiju!

НЕСТАЛА ТИНЕЈЏЕРКА ИЗ ДЕСПОТОВЦА, ОТАЦ МОЛИ ЗА ПОМОЋ: Кад сам дошао кући моје ћерке није било

Foto: printskrin Fejsbuk

Maja Paunović (15) iz naselja Resavice u opštini Despotovac nestala je 30. marta uveče kada joj se iz porodičnog doma gubi svaki trag.

Kako je ispričao njen otac Saša Paunović, Maja je bila u kući sa majkom, bratom i sestrom u trenutku kada je nestala.

"Preksinoć sam se vratio sa posla iz treće smene kada sam kod kuće zatekao ženu i decu kako spavaju, dok Maje nije bilo tu sa njima. Niko nije primetio kada je izašla iz kuće, svi su spavali", rekao je za Espreso zabrinutim glasom Saša.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu