VELIKI PROJEKTI NA KIM - Vučić najavio: Gradi se KBC u Gračanici i novi put od Jarinja do Kosovske Mitrovice

Tanjug

26. 02. 2021. u 14:12

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić najavio je danas da će biti realizovan projekat obnove KBC Kosovska Mitrovica, da će graditi novi KBC Gračanica, kao i da će biti urađen magistralni put od Jarinja do Kosovske Mitrovice.

ВЕЛИКИ ПРОЈЕКТИ НА КИМ - Вучић најавио: Гради се КБЦ у Грачаници и нови пут од Јариња до Косовске Митровице

Foto: D.Zečević

-Razgovarali smo o projektima, i možemo danas da kažemo šta ćemo da radimo, što će biti simboli uspeha - rekao je Vučić nakon razgovora sa Srbima sa KiM u Kuršumliji.

Za magistralni put od Jarinja do Mitrovice, rekao je da je reč o nekih 53-54 kilometara .

-Biće kao pista urađen, šest metara širine, sa bankinama, kanalima... - pojasnio je Vučić.

Namera je, ističe, da se pokaže koliko je danas snaga Srbije veća nego ranijih godina i decenija, a da građani od toga imaju konkretne koristi.

Razgovaralo se, dodao je, i o projektima u Kosovoskom pomoravlju, poput Štrpca, od osvetljenja u centru grada, fasada, do svih važnijih pitanja.

Radiće se i nova zgrada Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici.

-Sve ove vesti za naše ljude su veoma dobre - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (7)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!