UŽIVAJTE U LEPOM VREMENU, JER NEĆE DUGO POTRAJATI: Za vikend nam stiže zahlađenje - vetar, kiša i sneg!

Tanjug

23. 02. 2021. u 12:18

U SRBIJI će sutra ujutru i pre podne u nizijama, po kotlinama i dolinama reka biti magle ili niske oblačnosti, ali će od sredine dana biti pretežno sunčano.

УЖИВАЈТЕ У ЛЕПОМ ВРЕМЕНУ, ЈЕР НЕЋЕ ДУГО ПОТРАЈАТИ: За викенд нам стиже захлађење - ветар, киша и снег!

Foto: Tanjug

Tokom noći uslediće ponovo formiranje magle.

U brdsko-planinskim predelima sutra će biti sunčano tokom celog dana, prognoza je RHMZ.

Vetar će biti slab, promenljiv, uz jutarnju temperaturu od 0 do sedam i najvišu dnevnu od 11 do 16 stepeni.

U Beogradu će ujutru i pre podne biti magle ili niska oblacnost, a od sredine dana pretezno suncano, uz promenljiv, slab vetar.

Jutarnja temperatura od tri do šest, najviša dnevna oko 13 stepeni.

Prema izgledima vremena do 3. marta, u četvrtak i petak biće pretežno sunčano i toplo, a magla koja se ujutru očekuje u nižim predelima ponegde se može i duže zadržati tokom prepodneva.

U toku noći između petka i subote doći će do postepenog naoblačenja sa severa.

Za vikend i početkom sledeće sedmice umereno do potpuno oblačno i osetno hladnije, u subotu uz umeren i jak severozapadni vetar i ponegde slabu kišu, dok se slab sneg očekuje samo u subotu krajem dana na visokim planinama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu