DIREKTORKA Instituta za onkologiju i radiologiju Danica Grujičić izjavila je da je ružan potez prijava Branimira Nestorovića sudu časti od strane udruženja “Ujedinjeni protiv kovida”.

Sasa

14.02.2021. 16:38

Dr Nestorovic je vrstan pulmolog i to je to! Cisto sumnjam da je ikome zanimljivo da gleda kako lekar iz kriznog staba svaki drugi dan sedi na televiziji i daje kontradiktorne izjave. Sam je sebe diskreditovao. Ni ne treba mu Sud casti!

Neko iz mase

14.02.2021. 16:54

На шта ово личи? Несторовић већ дуже време диже анимира народ да се не вакцинишу. И онда кад због тога некоме прекипи, па поднесе пријаву, сад се јави др Груичић и да подршку Несторовићу. Ја капирам да је пријава због одбијања народа од вакцине, а не због популарности. Да ли се треба вакцинисати, или не? Дајте бре, договорите се више између себе.

Mika

14.02.2021. 17:30

Svaka cast, ponovo ste pokazali da ste veliki covek dostoja nosenja belog mantila. Pravi sttrucnjak nema problema sa sujetom i pratecim bolestima!

marko

14.02.2021. 17:48

Gos. Grujicic, moj komentar se nece odnositi na strucnost kako vasu tako i Gos. Nestorovica pa zato necu o tome nijednu rec da kazem.Zato mi dozvolite da vam kazem da ima mnogo onih koji misle da su stavovi gos.Nestorovica vrlo cudni neprikladni i u nekim slucajevima i iritirajuci.Prvo sto zameram jeste njegov odbojni stav prema kriznom stabu.Dok se drugi svakodnevno bori za upoznavanje pandemije staje u prvim redovima Dr. Nestorovic seta po Obrenovcu i govori kako pandemije nema da treba da se pusti narod da se zarazi i tako stekne kolektivni imunitet i jos mnogo drugih nebuloza iako ceo svet govori o bolesti veka.I sada se vi pojavljujete i podrzavate njegove stavove braneci ga od cega od koga od naroda S kojim pravom ste postali advokat doticnog.Mozda zato sto ste i vi u jednom trentku rekli da je lek za koronu slaninica i beli luk.Da to pomaze organizmu poznato je od pamtiveka ali da to leci od korone sigurno ne.Dok medicinari daju sve od sebe da lece vi se sa njima sprdate.Kao covek vam zameram i savetujem vam ne pokusavajte da budete advokat nekome ko krsi pravo drugih. S postovanjem

Anton

14.02.2021. 18:47

Draga Gospođo Grujičić, ni vas ni dr. Nestorovića nisam video da nosite maske. Molim Vas da mi odgovorite dali je Pr. Nestorović siva eminencija virusologije. Da nije možda dobijo nobelovu nobelovu iz virusologije. Ajte molim Vas. Ni Vi ni on se niste vakcinisali. Da li time pravite primer ovom narodu. Ja smatram da Vas mediji namerno eksponiraju samo da bi popunili svoju programsku šemu i dobili na gledanosti i ništa više. Znate i sami da u Torlaku još imamo vrhunske stručnjake , viruologe. Dokaz za to je poverenje koje je dao ruski virusolog koji je bio u torlaku. Gde ste tu Vi? Jer ga dr. Nestorović dočekao? Ma ajte molim Vas. I Vi i on radite svoj posao a u tuđise ne mešajte.

Cecil

14.02.2021. 18:55

Veoma sam cenila Dr. Nestorovica do 26.02.2020. Vise ne! Sam je ponistio svoju profesionalnu "biografiju"! Doktorka Grijicic, takodje, ponistava svoju Profesionalnu Biografiju, komentarisanjem svega I svacega u korist Vlasti.