SKUPŠTINA IZABRALA SUDIJE: Evo ko će biti postavljen na ovu funkciju prvi put

Tanjug

28. 01. 2021. u 19:30

SKUPŠTINA Srbije izabrala je večeras sudije koji se prvi put biraju na sudijsku funkciju, na predlog Visokog saveta sudstva.

СКУПШТИНА ИЗАБРАЛА СУДИЈЕ: Ево ко ће бити постављен на ову функцију први пут

Foto N. Fifić

Na sudijsku funkciju u Osnovni sud u Ivanjici izabrani su dosadašnji sudijski pomoćnici u Požegi, Srđan Ostojić, Slađana Popović i Dušica Lekić Burlić.

Prvi put za sudijsku funkciju u Privredni sud u Kragujevcu izabrani su poreski inspektor Gorica Rašić i sudijski pomoćnik u Apelacionom sudu u Kragujevcu Snežana Božanić.

Prvi put za sudijsku funkciju u Privredni sud u Nišu izabrana je Sanja Tomić.

Poslanici Skupštine Srbije usvojili su i izveštaj o radu Agencije za elektronske komunikacije i poštanske usluge u 2019. godini, koja je izdala 12.419 pojedinačnih dozvola za radio frekvencije i oduzela 4.455 dozvola.

Izdala je takođe i šest pivremenih dozvola za korišćenje radio programa u digitalnom formatu.

Skupština je dala saglasnost i na finansijski plan Komisije za hartije od vrednosti za 2021. godinu.

Sledeća vanredna sednica parlamenta trebalo bi da bude održana 9. februara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024