LUTAO DVA SATA, PA PROMRZAO: Pronađen muškarac koji se izgubio na Kopaoniku!

Novosti online

13. 01. 2021. u 18:51

MUŠKARAC (38) koji se tokom dana izgubio dok je planinario stazom Krčmar, ispod Pančića, pronađen je večeras.

ЛУТАО ДВА САТА, ПА ПРОМРЗАО: Пронађен мушкарац који се изгубио на Копаонику!

Foto: GSS

Mladić, za koga se isprva mislio da je reč o starijem muškarcu, nestao je na delu koji se zove "Nebeska stolica", na svega 700 metara od administrativne linije sa Kosovom i Metohijom. Ovaj deo je izuzetno strm, a danas je pronalaženje mladića otežavala gusta magla.

Kako navode iz Gorske službe, on nije povređen, ali je nakon gotovo dva sata lutanja po ovom izuzetno nepristupačnom terenu, promrzao. Mladića je zajedno sa Gorskom službom pronašla i redarska služba skijališta.

Kako kažu u Gorskoj službi, da ga nisu pronašli večeras, otišao bi ka Kosovu, te bi njegovo pronalaženje bilo bi značajno otežano i najverovatnije bi promrzao.

Na ovoj stazi januara 2004. godine izgubio se i pro­sla­vlje­ni atle­ti­ča­r Ar­tu­r Ta­ka­č, koji je ne­stao tokom ne­vre­me­na. Njegovo telo je pronađeno 17 meseci kasnije, u junu 2005 godine.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!