SVAKO IMA PRAVO DA PRIMI VAKCINU KOJU HOĆE: Predsednik Vučić o imunizaciji stanovništva u Srbiji

Novosti online

11. 01. 2021. u 22:15

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić večeras gostuje u emisiji "Ćirilica", gde govori o tome šta čeka Srbiju sledeće godine.

СВАКО ИМА ПРАВО ДА ПРИМИ ВАКЦИНУ КОЈУ ХОЋЕ: Председник Вучић о имунизацији становништва у Србији

Foto: Hepi/Printskrin

On je naglasio da u regionu niko nije dobio vakcinu sem Srbije, da je ona plaćena i da tako nije bilo ne bismo je sada imali.

- Oslanjali smo se na sebe i sopstvene snage. Počeli smo na vreme time da se bavimo i napravili smo takozvane bilateralne ugovore i sa Fajzerom i sa Rusima. Nadam se da će kineska vakcina koja je registrovana u Kini biti dostupna, ta vakcina je izuzetnog kvaliteta i verovatno najskuplja - kazao je Vučić i dodao da će pisati i kineskom predsedniku ako bude potrebe.

On je naglasio da se sticajem okolnosti niko u njegovoj porodici još nije vakcinisao, iako bi roditelji trebali po broju godina.

Vučić je takođe rekao da svako ima pravo da primi vakcinu koju hoće, i dodao je da su sva cepiva koja su stigla u Srbiju proverena i odlična.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (46)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!