Mozzart obezbedio uniforme za sve zdravstvene radnike u KBC Dragiša Mišović

Promo

30. 12. 2020. u 16:25

Nataša Bogunović, glavna medicinska sestra: Ova kompanija nam je više puta od početka epidemije izašla u susret i donirala neophodna. Njihova podrška nam mnogo znači

Моззарт обезбедио униформе за све здравствене раднике у КБЦ Драгиша Мишовић

Foto: Promo

Kreveti za intenzivnu negu, vitaminski paketi, a sada i uniforme za kompletno bolničko osoblje... Kompanija Mozzart nastavlja da pruža podršku zdravstvenim radnicima u KBC Dragiša Mišović, koji iznose veliki teret u borbi protiv korona virusa. Situacija u ovoj zdravstvenoj ustanovi je i dalje dosta teška, jer su kapaciteti skoro na izmaku, a regionalni lider u priređivanju igara na sreću se trudi da lekarima i sestrama olakša uslove rada.

Foto: Promo

Beograd je i dalje najveće žarište COVID-19, a u KBC na Dedinju trenutno se zbrinjavaju teški slučajevi obolelih od korona virusa.

Imamo veliki broj prijema u odnosu na broj otpusta. Intenzivna nega je popunjena skoro do poslednjeg mesta. Zahvalni smo kompaniji Mozzart, koja nam je više puta od početka epidemija izašla u susret i donarala stvari koji su nam neophodne. I ove uniforme će nam mnogo značiti – istakla je Nataša Bogunović, glavna medicinska sestra KBC Dragiša Mišović, koja je izrazila nadu da će se situacija popraviti sa vakcinom.

Foto: Promo

Podsetimo, u okviru paketa donacije za borbu protiv korona virusa, kompanija Mozzart donirala je oko milion evra, od čega je 200.000 bilo evra za nabavku deset respiratora.

Foto: Promo

Od samog početka epidemije, lider u priređivanju igara na sreću kroz finansijske injekcije ili nabavkom potrebne opreme kontinuirano pomaže zdravstvenim ustanovama širom zemlje.

Trenutno je akcenat na ustanovama iz kovid-sistema koje su najopterećenije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!