MILIČIN OTAC NAKON SUSRETA SA ĆERKOM OTKRIO: Pozvala je majku i rekla joj ove reči

Novosti online

20. 12. 2020. u 20:23

STEFAN Rusov i Milica Mirjanić su pronađeni, posle više 40 sati nakon što su nestali na Beljanici. Srbija je tragala za dvoje mladih, a u potragu je bio uključen veliki broj policajaca i volontera. Miličin otac M. Mirjanić u prvoj izjavi za medije emotivno govori o drami koja se dešavala prethodnu noć.

МИЛИЧИН ОТАЦ НАКОН СУСРЕТА СА ЋЕРКОМ ОТКРИО: Позвала је мајку и рекла јој ове речи

Foto: Printskrin

- Nismo spavali celu noć. Osećam se jako čudno. Ne mogu da verujem da su nađeni živi. Nisam se s njom čuo, pozvala je majku i rekla da je dobro. To je najvažnije - rekao je M. Mirjanić koji je trenutno u Lisinama.

Miličin otac ide da se uveri u MUP u Despotovac gde se Milica i Stefan trenutno nalaze, kako bi se uverio da mu je dete dobro.

On se zahvalio svima koji su pomogli u potrazi, posebno ističući požrtvovanost Gorske službe spasavanja (GSS).

- Hvala Veselinu Jevrosimoviću, hvala članovima GSS, svi su uključili, hvala svima - emotivno je govorio M. Mirjanić.

Dvoje mladih pronašli pripadnici Gorske službe spasavanja Srbije (GSSS). A Mirjanić se zahvalio i ostalima koji su dali značajan doprinos da se dramatična potraga završi sa srećnim krajem. On se zahvalio svima koji su danas bili uključeni u potragu, a to su bili, između ostalih,  predsednik Comtrade Veselin Jevrosimović, direktor Bezbednosno-informativne agencije Bratislav Gašić, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, načelnik Policijske uprave za grad Beograd, pukovnik Veselin Milić, kao i sam predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Članovi porodice došli su do Milice Mirjanić koja je noćas nestala sa svojim dečkom kod Despotovca.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RED SUNCA, PA RED KIŠE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas