OVDE SU POSLEDNJI PUT VIĐENI MILICA I STEFAN: Kamere usnimile beli "pežo" - odatle im se gubi svaki trag (FOTO)

Novosti onlajn

20. 12. 2020. u 12:41

AUTOMOBIL Milice i Stefana, koji su nestali juče kod Lisina na Beljanici, snimljen je kod etno restorana u Lisinama, kod vodopada.

ОВДЕ СУ ПОСЛЕДЊИ ПУТ ВИЂЕНИ МИЛИЦА И СТЕФАН: Камере уснимиле бели пежо - одатле им се губи сваки траг (ФОТО)

Foto: Nadzorne kamere

Kako se vidi na snimku, prolazak automobila je zabeležen u 10:10 sati, 19. decembra.

Podsetimo, Milica Mirjanić (20) i Stefan Rusov (27), su u subotu ujutru krenuli u ranim jutarnjim satima u automobilu "pežo 207" bele boje, beogradskih registarskih oznaka (BG1541VT) ka izletištu Lisine. Od tada im se oboma gubi svaki trag.

Prema poslednjim informacijama, poslednji put je telefon lociran u Tupižnici, oko 15č juče.

Policija je u potragu krenula po prijavi kranula odmah, a, kako je potvrđeno za "Novosti" uključili su se i pripadnici iz sektora za Vanredne situacije.

Takođe u potragu je uključena i Gorska služba spasavanja iz Bora.

- U akciju potrage uključila se i Gorska služba spasavanja. Oni imaju iskustva sa planinarenjem, ali nisu iskusni planinari - rekao je kratko za "Novosti" Stefanov brat Nemanja Rusov.

Svi koji su ih možda videli, mogu da se jave najbližoj stanici policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!