DOKTOR KON SE OGLASIO NA FEJSBUKU RANO JUTROS: Poruka koju je poslao će vas iznenaditi - "Način na koji je proslavljen Sveti Nikola..."

Novosti onlajn

20. 12. 2020. u 08:41

ČLAN Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa, epidemiolog Predrag Kon, oglasio se rano jutros na svom Fejsbuk nalogu.

ДОКТОР КОН СЕ ОГЛАСИО НА ФЕЈСБУКУ РАНО ЈУТРОС: Порука коју је послао ће вас изненадити - Начин на који је прослављен Свети Никола...

Foto: Printskrin Kurir TV

Doktor Kon je inače vrlo aktivan na Fejsbuku, a kada se oglašava, to su najčešće poruke upozorenja, obaveštenja o kritičnosti situacije u kojoj se nalazimo, ili pak apel građanima da poštuju epidemiološke mere.

Ipak, ovog jutra, posle možda najveće srpske slave, Nikoljdana, epidemiolog Kon je za sve domaćine u Srbiji koji su juče proslavili svoju krsnu slavu imao potpuno drugačiju poruku.

- Način na koji je proslavljen Sveti Nikola je do sada najveća podrška herojskim zdravstvenim radnicima Srbije. Dostojanstveno sa puno duha domaćini su u miru u svojim domaćinstvima proslavili zaštitnika svojih domova, čuvajući zdravlje i život. Veća nagrada i podrška zdravstvenim radnicima nije mogla doći u značajnijem trenutku. Srpska pravoslavna crkva je svojim porukama podržala život i zdravlje poštujući zdravstvene radnike. Jevrejska zajednica Srbije je u tišini i u svojim domovima proslavila Hanuku. Do svakog zdravstvenog radnika treba da stignu poruke podrške. To jeste solidarnost u pravom trenutku. Srećna vam slava domaćini Srbije još jednom! - napisao je doktor Kon.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)