MAGLOVITO JUTRO U SRBIJI: U nekim delovima zemlje danas i pomalo sunca, a evo kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje

Tanjug

17. 12. 2020. u 07:26

U SRBIJI će ujutru u većem delu biti oblačno, mestimično sa maglom, a u toku dana u centralnim i južnim krajevima delimično razvedravanje, na jugozapadu i pretežno sunčano.

МАГЛОВИТО ЈУТРО У СРБИЈИ: У неким деловима земље данас и помало сунца, а ево какво нас време очекује до краја недеље

Foto: N.Živanović

Magla i niska oblačnost će se na severu, u Negotinskoj Krajini i po pojedinim kotlinama i rečnim dolinama zadržati tokom celog dana uz lokalnu pojavu rosulje.

Vetar slab promenljiv. Jutarnja temperatura od -2 do 3, najviša dnevna od 4 stepena na severu do 10 stepeni na jugu.

Foto: Printscreen/RHMZ

U Beogradu će biti oblačno, ujutro sa maglom, koja se ponegde može zadržati i tokom prepodneva.

Vetar slab promenljiv. Jutarnja temperatura od -1 do 2, najviša dnevna oko 5 stepeni.

Narednih sedam dana biće umereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo.

Do kraja sedmice česta pojava magle i niske oblačnosti, koja će se u nižim predelima, po kotlinama i duž rečnih dolina zadržavati tokom većeg dela dana uz lokalnu pojavu rosulje, a od ponedeljka sa periodima sunčanog vremena, u košavskom području jugoistočni vetar u pojačanju. Dnevne temperature oko ili malo iznad proseka za ovo doba godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024