DANAS UDARI VETRA ORKANSKE JAČINE: Vreme promenljivo u celoj Srbiji - u nekim delovima zemlje i kiša

Tanjug

06. 12. 2020. u 08:34

U SRBIJI danas ujutro po kotlinama na jugozapadu ponegde magla, a tokom dana umereno oblačno, toplo i vetrovito, dok će se u Timočkoj Krajini zadržati oblačno i tmurno, uz mogućnost slabe kiše.

ДАНАС УДАРИ ВЕТРА ОРКАНСКЕ ЈАЧИНЕ: Време променљиво у целој Србији - у неким деловима земље и киша

Foto: Novosti

Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, u košavskom području jak i olujni, na jugu Banata i sa udarima orkanske jačine. Uveče i tokom noći sa jugozapada jače naoblačenje sa kišom.

Najniža temperatura od 2 do 9C, najviša od 8 do 15C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Foto: Printscreen/RHMZ

U Beogradu umereno oblačno, toplo i vetrovito. Vetar umeren i jak, južni i jugoistočni, sa udarima olujne jačine.

Tokom noći jače naoblačenje. Najniža temperatura oko 8C, najviša oko 14C.

Izgledi vremena u Srbiji do 13. decembra:

Hladnije, tokom celog perioda prolazna naoblačenja sa kišom, na visokim planinama sa snegom. U ponedeljak u Timočkoj Krajini i sa vlažnim snegom, a tokom noći moguća je pojava ledene kiše.

U košavskom području duvaće umeren i jak jugoistočni vetar, a na jugu Banata i sa olujnim udarima. Od četvrtka vetar u slabljenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!