DR KON: Sahrana patrijarha Irineja veliki epidemiološki rizik, nove mere će biti rigoroznije

Novosti online

20. 11. 2020. u 18:00

EPIDEMIOLOG dr Predrag Kon rekao je danas da je sahrana patrijarha Irineja u ovom trenutku veliki epidemiološki rizik, i da je njegova dužnost da to kaže.

ДР КОН: Сахрана патријарха Иринеја велики епидемиолошки ризик, нове мере ће бити ригорозније

Foto: Novosti arhiva

Apelovao je na sve one koji imaju potrebu da isprate patrijarha da koriste zaštitu koja postiji, da vode računa o distanci i da izbegavaju svaku mogućnost da dođe do zaražavanja.

On je za RTS istakao da je takav skup epidemiološki neprihvatljiv u ovom trenutku, ali da je to nešto što ne može da se zabrani.

Kon je preneo i da je medicinski deo Kriznog štaba danas insistirao na tome da se ne može izaći sa sastanka bez rigoroznih mera.

On je naveo da je medicinski deo štaba sastavio predlog i da je on dostavljen vladi. Kon očekuje da se to sutra zvanično saopšti.

Inače, ranije danas otkazana je konferencija za novinare Kriznog štaba koja je bila predviđena da počne u 15 časova.

- Meni nije rečeno da treba posebno da se obratim, te mere će biti saopštene, ne bih voleo ništa unapred da saopštim, ali su rigoroznije. Teško da Vlada neće prihvatiti mere - rekao je Kon.

Upozorio je i da virus hara Srbijom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu