NOVE INFORMACIJE O PATRIJARHOVOM STANJU: Nakon jučerašnje pogoršane situacije postoje znaci kliničkog poboljšanja

Tanjug

16. 11. 2020. u 13:46

STANjE patrijarha srpskog Irineja stabilno je, uz znake kliničkog poboljšanja nakon jučerašnje pogorašne hronične srčane slabosti, saopštila je danas Informativna služba SPC.

НОВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О ПАТРИЈАРХОВОМ СТАЊУ: Након јучерашње погоршане ситуације постоје знаци клиничког побољшања

Foto: V.Danilov

- Konzilijum lekara specijalista pregledao je Njegovu Svetost Patrijarha srpskog Irineja, ostvario uvid u medicinsku dokumentaciju i zaključio da u odnosu na jučerašnji dan i pogoršanje hronične srčane slabosti, postoje znaci kliničkog poboljšanja - navodi Info služba SPC.

Patrijarh Irinej (90) nalazi se u Vojnoj bolnici na Karaburmi od 5. novembra gde je primljen nakon pozitivnog nazofaringalnog brisa pozitivnog na korona virusa, radi praćenja i lečenja.

O njemu brine konzilijum lekara na čelu sa Komandantom bolnice pukovnikom docentom Ivom Udovičićem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!