„KAŽITE DA JE VIRUS IZMIŠLJEN U KRIZNOM ŠTABU“ Dr Kon ima novu poruku za građane

Novosti online

02. 11. 2020. u 11:56

EPIDEMIOLOG Predrag Kon ponovo se oglasio na Fejsbuku, nakon jutrošnjeg apela Beograđanima da se ponašaju kao da je uvedena zabrana kretanja i policijski čas.

„КАЖИТЕ ДА ЈЕ ВИРУС ИЗМИШЉЕН У КРИЗНОМ ШТАБУ“ Др Кон има нову поруку за грађане

Foto: Tanjug/Vlada Republike Srbije/Slobodan Miljević

Doktor Kon je nastavio da moli građane da poštuju mere.

-Kada vas ismevaju što nosite masku kažite da se na taj način ismevate Kriznom štabu. To će ih razgaliti… Uostalom, i za virus kažite da je nastao i da je izmišljen u Kriznom štabu jer to vole da čuju… Kažite da je za sve u ovoj pandemiji kriv Krizni štab… Ali ne zaboravite… stalno i uvek:

NOSITE MASKU-napisao je dr Kon.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!