ZA UPIS NA TEHNIČKE FAKULTETE: Počinje pripremna nastava za buduće brucoše

B.B.

15. 10. 2020. u 16:46

NA ELEKTROTEHNIČKOM fakultetu u Beogradu, ovog vikenda, počinje pripremna nastava iz matematike i fizike za upis na tehničke fakultete.

ЗА УПИС НА ТЕХНИЧКЕ ФАКУЛТЕТЕ: Почиње припремна настава за будуће бруцоше

Ilustracija Foto N. Skenderija

Fond časova je 60 po predmetu, u grupama od najviše 20 polaznika. Nastava će se održavati vikendima u dve varijante, online ili kombinovano, po izboru.

Grupe za pripremnu nastavu će se formirati i posle zvaničnog početka pripremne nastave sve dok postoji odgovarajući broj zainteresovanih. Predviđeno je da se kursevi završe do 15. juna seldeće godine. Nastavu drže profesori i asistenti ETF-a sa katedri za matematiku i fiziku. U okviru svakog kursa predviđen je i završni, na kome će budući brucoši moći da provere stečeno znanje koji će se držati po grupama.

Tokom priprema kandidati dobijaju domaće i zadatke za utvrđivanje gradiva. Maturanti srednjih škola se mogu prijaviti za oba kursa ili samo za jedan. Časovi su subotom ili nedeljom i to u terminima od 9 do 15 časova u prostorijama Elektrotehničkog fakulteta. Cena po predmetu je 36.000,00 ako se plaća odjednom ili na rate 40.000,00 (odmah 16.000,00, druga rata do kraja novembra 12.000,00 i treća do kraja decembra 12.000,00 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)