ČEKAJU NAS LETNJE TEMPERATURE? Meteorolog otkrio kada prestaje kiša i dolazi MIHOLJSKO LETO

Novosti online

15. 10. 2020. u 14:19

VREME sutra u Srbiji će biti promenljivo oblačno i malo hladnije

ЧЕКАЈУ НАС ЛЕТЊЕ ТЕМПЕРАТУРЕ? Метеоролог открио када престаје киша и долази МИХОЉСКО ЛЕТО

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Hladno i promenljivo vreme sa kišom, karakteristično za oktobar i jesen, sudeći po prognozama meteorologa, uvod su u pravi temperaturni rolokoster, u kome nas očekuje krajem meseca i pravo pravcato Miholjsko leto.

Vreme sutra u Srbiji će biti promenljivo oblačno i malo hladnije, mestimično sa kratkotrajnom kišom, ponegde na istoku i jugoistoku i pljuskovima sa grmljavinom. Prema najavama meteorologa, kraj oktobra donosi nam pravo iznenađenje. Vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni, u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura od 9 do 17, najviša od 15 na severozapadu do 20 stepeni na jugoistoku. U Beogradu će sutra biti promenljivo oblačno i malo hladnije, povremeno sa kratkotrajnom slabom kišom, dok će se temperatura kretati od 11 do 16 stepeni.

Što se tiče vremenskih uslova za vikend, te i za prve dane naredne nedelje, očekuje nas pravo jesenje vreme. U subotu i nedelju biće promenljivo oblačno i sveže, u subotu ponegde kiša, u nedelju uglavnom suvo. U ponedeljak i utorak ujutro hladno, ponegde slab prizemni mraz, u toku dana pretežno sunčano i sveže. Od srede toplije uz postepeno naoblačenje.

Povratak leta

Međutim, prema rečima Đorđa Đurića, leto se još ne predaje, iako smo već zagazili u jesen, te će u nedeljama ispred nas, doći i do Miholjskog leta.

- Kraj oktobra, od 22. do 26. oktobara doneće nam Miholjsko leto i temperature od 21 do 27 stepeni. Pre toga, prava jesen - napisao je on.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!