ONI ZAUZIMAJU VODEĆE MESTO U REGIONU: Ministar Stefanović posetio Upravu kriminalističke policije PU za grad Beograd

Novosti online

13. 10. 2020. u 14:39

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslov Nebojša Stefanović izjavio je danas da su pripadnici Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd u poslednjih par meseci pokazali izuzetnu efikasnost i istakao da zauzimaju vodeće mesto u regionu po rešavanju najtežih krivičnih dela.

ОНИ ЗАУЗИМАЈУ ВОДЕЋЕ МЕСТО У РЕГИОНУ: Министар Стефановић посетио Управу криминалистичке полиције ПУ за град Београд

Foto: MUP

Stefanović, koji je posetio Upravu kriminalističke policije PU za grad Beograd, naglasio je da su pripadnici ove Uprave rezultatima i radom poslali jasnu poruku građanima Srbije da su bezbedni i da njihova policija brine o njima svakoga dana.

Ministar je ukazao da danas svi mogu da vide konstantan napredak u opremanju i modernizaciji policije istakavši i važnost uvođenja novih informatičkih i tehničkih sistema u rad.

- Novi sistem koji će se koristiti na vozilima, kako kriminalističke policije, tako i Interventne jedinice 92, a koji podrazumeva savremene kamere koje omogućavaju direktnu pretragu tablica vozila koja su pod potragom, olakšaće posao pripadnicima policije, ubrzaće njihov rad i povećati efikasnost - najavio je Stefanović.

Ministar se zahvalio svim pripadnicima Policijske uprave za grad Beograd na požrtvovanom danonoćnom radu koji je, kako je rekao, doprineo da naše ulice budu bezbedne, deca sigurna i da se zaplene narkotika stalno povećavaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Smeštanje najstarijih članova porodice u dom za stare