EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U ČAČKU: Primljena tri pacijentra, otpušteno isto toliko

V. I.

02. 09. 2020. u 13:31

NA svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid odeljenja, hospitalizovan je 21 pacijent. U protekla 24 časa (presek od srede oko podne) primljeno je tri pacijenta, a otpušteno je isto toliko.

ЕПИДЕМИОЛОШКА СИТУАЦИЈА У ЧАЧКУ: Примљена три пацијентра, отпуштено исто толико

Foto: V. Ilić

Za poslednja 24 časa  u prijemno – trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije pregledano je 23 pacijenta, od kojih je 14 prvih pregleda.

- Obaveštavamo sve sugrađane, koji imaju povišenu temperaturu, kašalj i bol u grlu da se mogu javiti u prijemno-trijažne ordinacije Doma zdravlja, u Ulici Veselina Milikića br.9 i Zdravstvenu stanicu Ljubić, Ulica Braće Novičić br.2. - navode u Radnom timu za sprečavanje širenja zaraze.

- Brzi testovi se mogu uraditi svakoga dana do 12 časova u privremenoj ambulanti, a posle 12 časova u laboratoriji Doma zdravlja. PCR testovi se mogu uraditi u periodu od 12 do 16 časova u Zavodu za javno zdravlje.

Radni tim i gradonačelnik Milun Todorović apeluju na sugrađane da se pridržavaju svih propisanih mera u cilju sprečavanja širenja bolesti kovid – 19.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!