Nova žrtva poplava u Srbiji: U selu pored Valjeva pronađeno beživotno telo vojnog penzionera

Novosti online

26. 06. 2020. u 12:17

Poplave u valjevskom kraju, odnele su i jedan ljudski život. Meštani Stanine reke kod Stava, juče su u reci Obnici pronašli telo svog komšije, M.L. (89), čiji je nestanak dva dana ranije prijavljen i policiji.

Нова жртва поплава у Србији: У селу поред Ваљева пронађено беживотно тело војног пензионера

Foto: D. Krunić

On je 23. juna ujutru krenuo u prodavnicu iz kuće u kojoj je živeo sa suprugom. Kako se nije vraćao, teško bolesna supruga je pozvala ćerku koja živi u Novom Sadu, a ona je potom o tome obavestila PU u Valjevu.

Komšije su u četvrtak nešto pre 18.00 sati, pronašli telo nesrećnog M.L. koga je voda izbacila u šipražje pored reke Obnice.


Kako nam je za valjevo.rs rekla njegova ćerka, M.L. je bio vojni penzioner i uprkos poznim godinama, bio je vitalan. Jedini problem je imao sa slabim vidom, zbog čega je verovatno i upao u reku.
(Telegraf)
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ OVO UOPŠTE NIJE HTEO! Poremetili se Noletovi planovi