"NE MOŽEMO DA SE POMIRIMO SA OVIM ŠTO SE DOGODILO" Građani Bora u šoku i neverici zbog slučaja Danke Ilić (FOTO/VIDEO)

S.M.J

05. 04. 2024. u 13:28

POTRAGA za telom Danke Ilić (2) nastavljena je i danas, a građani Bora i danas se spontano okupljaju na gradskom trgu kod Doma kulture, pale sveće i ostavljaju cveće za ubijenu devojčicu.

НЕ МОЖЕМО ДА СЕ ПОМИРИМО СА ОВИМ ШТО СЕ ДОГОДИЛО Грађани Бора у шоку и неверици због случаја Данке Илић (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO TANJUG/ VLADIMIR SPORCIC/

- Velika tragedija, šta reći, a ne zaplakati. Pali smo na testu. Ne možemo ni da se pomirimo sa ovim da je moglo da se dogodi. Nadamo se da se ovo nikad neće ponoviti. Podrška roditeljima - rekla je jedna od meštanki za "Novosti", dok je druga dodala da su ovi događaji bili pravo mučenje i za njih kao građane, a kamoli za roditelje.

Srbija tuguje za malenom Dankom, za čijim telom se još traga, nakon saznanja da je ubijena. Za ovaj zločin osumnjičena su dvojica radnika borskog Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod" Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50).

Oni su, kako je utvrđeno, bili za volanom službenog "fijata pande" kada su 26. marta udarili devojčicu nadomak kuće u borskom naselju Banjsko polje gde je bila sa majkom i bratom. Devojčica, koja se u trenu našla na ulici, davala je znake života kada je na nju naletelo vozilo, a uprkos toj činjenici, Srđan i Dejan su je strpali u gepek, gde je bio alat, a nedugo zatim zakopali na obližnjoj deponiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave