ŠTA JE DRON SNIMIO NA MESTU NESTANKA DANKE (2) U TOKU RAŠČIŠĆAVANJA TERENA: Devojčice nema 120 sati (VIDEO)

Милица Шкорић
Milica Škorić

30. 03. 2024. u 09:57

POTRESAN prizor potrage za nestalom devojčicom Dankom Ilić (2) iz Bora zabeležen je dronom. Kako se na snimku, koji je juče objavio portal ZA Media, može videti, na terenu su se drugi dan zaredom nalazili bageri koji su istovarivali nagomilano smeće iz dvorišta kuće kod koje je poslednji put devojčica viđena.

ШТА ЈЕ ДРОН СНИМИО НА МЕСТУ НЕСТАНКА ДАНКЕ (2) У ТОКУ РАШЧИШЋАВАЊА ТЕРЕНА: Девојчице нема 120 сати (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Jutjub/ ZA MEDIA

Juče su se vozila policije i vatrogasaca spasilaca naizmenično smenjivala, jedni su odlazili, a drugi dolazili, a od Danke ni traga. Kao pojačanje su stigla i dva Specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova.

Timove su činili 18 vatrogasaca-spasilaca sa 5 terenskih vozila i spasilačkim psom.

Policajci su juče takođe razgovarali i sa meštanima Banjskog Polja, koje su tom prilikom legitimisali i pregledali im kuće. 

Podsetimo, potraga sa Dankom Ilić (2) ušla je u peti dan. Ni jučerašnja potraga se nije završila slavno, uprkos višečasovnim naporima svih pripadnika MUP-a.

Danka Ilić poslednji put je viđena u utorak oko 13.45 sati u Banjskom polju. U trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Sistem "Pronađi me" je zbog njenog nestanka aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na sajtu ''pronađime.mup.gov.rs'', devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

BONUS VIDEO: PRISTIGLA EKIPA VATROGASACA SPASIOCA - Nastavlja se potraga za Dankom Ilić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024