POTONULI "KARTEL" IZVLAČE IZ SAVE: Evo šta je ostalo od splava

Novosti online

17. 02. 2024. u 14:49

KAKO se može videti na društvenim mrežama, popularni potopljen beogrdski splav "Kartel" izvlači dizalica, a na terenu su prisutni i ronioci.

ПОТОНУЛИ КАРТЕЛ ИЗВЛАЧЕ ИЗ САВЕ: Ево шта је остало од сплава

Foto D. Milovanović

Ovaj splav potonuo je kada je velika grupa ljudi prešla na jedan splav, koji se potom nagnuo i u njega je počela da ulazi voda.

Te večeri na splavu je održan je koncert pevača Cunamija i na splavu je bio veliki broj ljudi. U jednom trenutku došlo je do tuče, pri čemu su mnogi prešli na drugu stranu splava i on je tada počeo da tone.

Veliki broj mladih tada je uskočio u hladnu reku. Srećom, svi su se dokopali obale i izbegnuta je tragedija.

Nakon potonuća, uhapšen je vlasnik splava, pored njega i još tri odgovorna lica.

Potom je potopljen splav ostao delom pod vodom, ali danas se vrši njegovo izvlačenje pomoću ronioca i dizalice.

BONUS VIDEO: SAMO POLOVINA IZNAD VODE: Splav "Kartel" jutro nakod potonuća

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!