PROLEĆNI VIKEND PRED NAMA: Vremenska prognoza za petak, 9. februar

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

09. 02. 2024. u 01:00

REPUBLIČKI hidrometeorološki zavod dao je najnoviju vremensku prognozu za naredne dane.

ПРОЛЕЋНИ ВИКЕНД ПРЕД НАМА: Временска прогноза за петак, 9. фебруар

Foto: D. Balšić

VREME U SRBIJI

U Srbiji u većem delu pretežno sunčano i natprosečno toplo, samo će na severu i severozapadu Vojvodine biti umereno oblačno, a temperature će se kretati od minus dva do 23 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar južni i jugozapadni u pojačanju, naročito u planinskim predelima Dinarskog područja, gde se očekuju i udari olujne jačine.

Umerena oblačnost će se kasnije posle podne, uveče i tokom noći proširiti na celu zemlju, tek ponegde uslovljavajući sasvim slabu kratkotrajnu kišu.

VREME U BEOGRADU

U Beogradu pretežno sunčano i natprosečno toplo, dok se kasnije posle podne i uveče očekuje umereno naoblačenje, u toku noći se u pojedinim delovima grada očekuje slaba kratkotrajna kiša.

Vetar slab do umeren, južni i jugozapadni, a temperature će se kretati od sedam do 22 stepena.

PROGNOZA ZA NAREDNE DANE

Za vikend se očekuje umereno oblačno, natprosečno toplo i vetrovito vreme sa najvišom temperaturom od 15 do 22 stepena, a kiša se očekuje pretežno na jugozapadu Srbije (naročito u pograničnom delu sa Crnom Gorom), povremeno i na severu Vojvodine, ali slabijeg intenziteta.

sputnikportal.rs

BONUS VIDEO - ŠOJGU IZNEO PODATKE O KONTRAOFANZIVI Ukrajina izgubila 125.000 vojnika i 16.000 komada vojne tehnike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)