ZAMISLITE DA PSI NAPRAVE VEŠTAČKU INTELIGENCIJU: Petar Vasić objasnio sa kojim izazovima mogu ljudi da se susretnu (VIDEO)

Novosti online

02. 02. 2024. u 15:49

PETAR Vasić, specijalista u marketingu i veštačkoj intelegenciji, bio je gost prve epizode podkasta "Novosti" o veštačkoj inteligenciji pod nazivom "JA I AI".

ЗАМИСЛИТЕ ДА ПСИ НАПРАВЕ ВЕШТАЧКУ ИНТЕЛИГЕНЦИЈУ: Петар Васић објаснио са којим изазовима могу људи да се сусретну (ВИДЕО)

Foto: Novosti

- Zamislite da psi naprave veštačku inteligenciju i ta veštačka inteligencija su ljudi. Dosta smo pametniji i mi ih zato i hranimo, šetamo, češkamo. Znači sve što oni hoće. Problem je da psi nemaju pojma da ti i ja imamo ovaj razgovor i da se snimamo. Kapiraš, znači to je toliko velika razlika. Tako da mi ćemo imati te AI-eve, mi pojma nećemo imati šta oni stvarno rade - objasnio je Vasić.

Celu epizodu podkasta "JA I AI" pogledajte u nastavku:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (0)

ŠOKANTAN SNIMAK: Novak Đoković zabrinuo navijače kao nikad pre! Da li je sa njim sve u redu?! (VIDEO)