Turistički samit Srbije sledeće nedelje u Vrnjačkoj Banji

Novosti onlajn

26. 10. 2023. u 15:00

Prvi Turistički samit u centralnoj Srbiji biće održan 31. oktobra i 1. novembra u Vrnjačkoj Banji, u hotelu “Zepter”.

Туристички самит Србије следеће недеље у Врњачкој Бањи

Foto: Promo

Više od 40 panelista, relevantnih stručnjaka iz oblasti turizma, privrede, hotelijerstva, marketinga i gastronomije otvoriće teme od značaja za ovaj resor: ljudski kadrovi kao osnov razvoja turizma, i primena modernih tehnologija i inovacija u turizmu. Jedna od tema TSS-a biće i marketing u turizmu, a o ovom značajnom segmentu poslovanja govoriće i Marina Filipčev, direktor marketinga i advertajzinga Kompanije “Novosti”. Ovaj panel je na programu u utorak, 30. oktobra.

Dvodnevna manifestacija okupiće i brojne izlagače domaće proizvodnje,vinarije i destilerije, a prisustvovaće i studenti Fakulteta za hotelijerstvo i turizam iz Vrnjačke Banje i Beograda, i đaci završne godine srednje Turističke škole. Posebnim programima će biti predstavljeno žensko preduzetništvo, kao i udruženja dijabetičara i osoba sa posebnim potrebama.

Samit organizuje agencija “Bella” uz podršku opštine Vrnjačka Banja. Prema rečima Jelene Đoković, direktorke agencije “Bella” koja ima i veliko novinarsko iskustvo u oblasti turizma, ideja je da samit postane tradicionalna manifestacija koja će svake godine okupiti veliki broj turističkih radnika, ali i potencijalnih korisnika i time doprineti unapređenju turističke ponude naše zemlje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)