POZNATA JOŠ DVA GOSTA NA VELIKOM KONCERTU "ATOMSKO SKLONIŠTE I PRIJATELJI": Bora Čorba i Tifa pevaju u čast Serđa Blažića

Promo

24. 10. 2023. u 13:03

BORA Đorđević, frontmen Riblje čorbe, i Tifa , nekadašnji pevač Divljih jagoda i Bijelog dugmeta, pridružiće se grupi muzičkih velikana koji će 22. novembra u MTS Dvorani održati koncert "Atomsko sklonište i prijatelji" , posvećen prvom pevaču legendarnog sastava - Serđu Blažiću.

ПОЗНАТА ЈОШ ДВА ГОСТА НА ВЕЛИКОМ  КОНЦЕРТУ АТОМСКО СКЛОНИШТЕ И ПРИЈАТЕЉИ: Бора Чорба и Тифа певају у част Серђа Блажића

Foto Promo

Ovaj ekskluzivni koncert, koji više neće imati svoju reprizu u Srbiji, obeležiće prisustvo prijatelja benda, pa će publika hitove ''Pomorac sam majko'', ''Pakleni vozači'', ''Devojka broj 8'' i druge, moći da čuje u izvođenju Bore Đorđevića, Tife, kao i prethodno najavljenih: braće Jelić iz YU Grupe, Zvonimira Đukića Đuleta, frontmena benda Van Gogh, Pere Galića iz Opće Opasnosti, Jurice Pađena iz sastava Aerodrom.

Svi oni će  zajedno učniniti svojim notama i glasovima da legendarni Atomci na veoma posebnom koncertu, pod nazivom SERĐO ŽIVI, na istorijski način naprave omaž sećanju čuvenom Serđu.

Podsetimo, Blažić je kao frontmen označio veoma značajan period razvoja popularne grupe, od osnivanja benda 1977. do svoje prerane smrti 1987. godine.

Serđo i Atomsko Sklonište su bili jedan od bitnih aktera tadašnje jugoslovenske rock scene, a Blažić je sa bendom snimio blizu 10 albuma. Nakon Serđove smrti, Atomci su nastavili dalje, vokal je preuzeo Bruno Langer, a nezaboravni Serđo se preselio u rok legendu.

KUPOVINA KARATA NA MTSDVORANA.RS, TICKETS.RS I EFINITY.RS

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)