LJUDSKA GLUPOST NEMA GRANICA: Pojavio se novi snimak vožnje na auto-putu u kontrasmeru (VIDEO)

Novosti online

28. 09. 2023. u 12:13

NOVI snimak vožnje u suprotnom smeru zabeležen je na auto-putu pre dva dana, ali osim da je snimljen pre graničnog prelaza, nije poznata tačna lokacija. Na snimku se vidi kako vozač juri najbržom trakom u kontrasmeru.

ЉУДСКА ГЛУПОСТ НЕМА ГРАНИЦА: Појавио се нови снимак вожње на ауто-путу у контрасмеру (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Tviter/DjurovicBlazo

Ovaj incident prošao je na svu sreću bez nesreće i žrtava, ali ono što ostavlja u neverici je da ovi nesavesni vozači biraju brzu traku auto-puta i time ugrožavaju bezbednost i ostalih učesnika u saobraćaju.

Komentari neverice su se nizali ispod videa.

"Ubeđen sam da su ovo neki izazovi na Tik-toku", napisao je jedan korisnik.

"Ako već pogreše zašto voze brzom trakom", pitao se drugi, dok su se svi većinom čudili gde su policija i presretači.

Podsetimo, zbog vožnje u kontrasmeru na auto-putu "Miloš Veliki", nedavno je došlo do stravične nesreće kada Dejan J. (51) upravljao vozilom i sudario se sa drugim automobilom. Tada se njegovo vozilo zapalilo, a on je nastradao na licu mesta.

Šta učiniti ako se nađete u suprotnom smeru na auto-putu, objasnio je Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost u saobraćaju.

- Vozač koji se nađe u suprotnom smeru odmah treba da uključi sva četiri žmigavca i da pokuša da na najbezbedniji način pređe u zaustavnu traku. Međutim, sem njegovog postupanja, veoma je bitno da i vozači koji nailaze ka njemu takođe uključe sva četiri žmigavaca i tako upozore one koji se kreću iza njih da se na putu dešava nešto neuobičajeno i da započnu kočenje. Kada na toj deonici svi uspore, moguće je da vozač koji je vozio u suprotnom smeru i sad je u zaustavnoj traci, napravi polukružno okretanje i nađe se u pravom smeru – kaže Damir Okanović.

(Blic)

BONUS VIDEO: SRAMNO! Snimak krađe novca iz Sabornog hrama

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)