PET GODINA ŽELJNO IŠČEKIVALI POTOMSTVO: Dirljiva priča o četvorkama rođenim na Ivanjdan u Novom Sadu

Novosti online

10. 07. 2023. u 17:38

GORDANA i Branislav Rankov iz Novog Kneževca, pet godina su željno očekivali potomstvo. Medicinska sestra i lovočuvar nisu gubili nadu, ali ni očekivali ovakav blagoslov.

ПЕТ ГОДИНА ЖЕЉНО ИШЧЕКИВАЛИ ПОТОМСТВО: Дирљива прича о четворкама рођеним на Ивањдан у Новом Саду

Foto: D. Z.

Na Ivanjdan, 7. jula u Klinici za ginekologiju i akušerstvo KCV Gordana je rodila četvorke. Najpre je na svet došao Milan, a potom Verica, Mila i Ivana. Srećni tata kaže da mu se nedugo nakon porođaja javila supruga i saopštila neočekivanu vest.

- Samo mi je kratko poručila da se spremim za iznenađenje i da smo dobili četvorke. Morala je da prekine vezu. Ostao sam zatečen, ali me je naravno odmah ispunio osećaj velike sreće. Otišla je na porođaj oko osam sati. Oko pola deset mi je u kratkom razgovoru saopštila da imamo sina i tri ćerke - priča najsrećniji tata na svetu.

Branislav potvrđuje da se ovome niko nije nadao.

Vest je uskoro obišla Novi Kneževac Vojvodinu i Srbiju.

- Iskreno očekivali smo trojke, a dobili četvorke. Svi smo srećni i još uvek ne možemo da dođemo sebi. Još se ne zna kad će Gordana i bebe kući u Novi Kneževac iz Novog Sada. Naravno dok smo slavili društvo je ispoštovalo običaj i pocepalo majicu, ne jednu nego dvadesetak - kaže Branislav.

Kako je ranije saopštila prof. dr Edita Stokić, direktorka Kliničkog centra Vojvodine, inače Kikinđanka, četvorke su rođene u osam sati i 51 minut.

- Bebe su na rođenju dobile visoke ocene. Na evidenciji novosadske Betanije ostaće upisani kao prve četvorke koje su došle na svet u toj zdravstvenoj ustanovi što nije zabeležemno od njenog postojanja - izjavila je prof. dr Stokić.

(Gradski)

BONUS VIDEO: SVETSKI SKUP VAJARA: U Kikindi svečano otvoren simpozijum skulpture u terakoti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (4)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu