NA PLAŽI, U LARI, ČUVENOM ANTALIJSKOM LETOVALIŠTU: Jedan od ubedljivo najboljih hotela po svakom pitanju

Promo

05. 07. 2023. u 16:00

ANTALIJA je pravi biser Mediterana. Ovaj milionski grad nalazi se u istoimenoj provinciji, oivičen planinom Taurus na zapadu. Locirana na turskoj rivijeri, predstavlja jedno od 5 najposećenijih gradova sveta sa preko 10 miliona turista godišnje.

НА ПЛАЖИ, У ЛАРИ, ЧУВЕНОМ АНТАЛИЈСКОМ ЛЕТОВАЛИШТУ: Један од убедљиво најбољих хотела по сваком питању

Foto: Promo

 Antalija ima da pruži mnogo više od samo  prirodnih lepota vodopada, podgorina planina i peščanih plaža. Istorijski muzej omogućava šetnju kroz istoriju grada, što će učiniti i stara gradska utvrđenja, kula sa satom i minaret. Svakako, u nezaobilazno mesto za posetu, ubraja se i fascinantni kamen koji gori već vekovima.

Foto: Promo

 

Hotel Titanic Deluxe Lara 5* nalazi se u Antaliji, delu Lara, na sopstvenoj plaži, oko 12km od centra grada i oko 10km od aerodroma. Hotel je otvoren 2003. Godine, a renoviran 2014. Godine. Prostire se na površini od 95.000m². Glavna zgrada, koja je u obliku broda, ima 9 spratova, dok je u bašti aneks zgrada sa family sobama.

Foto: Promo

 

Titanic Deluxe Lara 5* raspolaže kapacitetom od 586 soba (536 standardne od čega 7 za osobe sa posebnim potrebama, 30 family soba u aneks zgradi,  16 Junior Suite, 2 Colonel Suite, 2 Admiral Suite). Sobe u aneksu nisu tako luksuzno opremljene kao u glavnoj zgradi.

Hotel ima glavni restoran “Parkfora”, nekoliko à la carte restorana (Nori – azijska kuhinja, Pascarella – italijanska kuhinja, Çapari– riblji restoran), Stela snack restoran, turski roštilj, night à la carte snack restoran, Tini dečiji snack restoran, poslastičarnicu, poslastičarnicu na plaži, nekoliko barova (Cordelia Lobby, Armonia Pool, Solaris Pool, Vitamin bar na zatvorenom bazenu, Beach bar, Ocean Disco Beach bar i Bowling bar). Za decu tu je Tini Kids mini club (za decu od 4-7 godina), Junior klub (za decu od 8-11 godina) i tinejdž klub (12 do 16 godina), igralište, bazen sa toboganima na otvorenom, dečiji bife, animacija i specijalni programi. Postoji mogućnost čuvanja dece, kao i upotrebe dečijih kolica, uz dodatnu doplatu.

Foto: Promo

 

Titanic Deluxe Lara 5* se nalazi na svojoj dugoj privatnoj, peskovitoj plaži na kojoj se nalazi bar. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne naplaćuju. Ukoliko ste želeli da boravak na plaži provedete u luksuznom paviljonu, za to morate izdvojiti dodatnu sumu novca. Sve sobe su imaju telefon, Wi-Fi internet, LCD TV sa muzičkim kanalima, mini barom (dopunjava se dnevno), klimu, sef, set za čaj/kafu, bademantil i papuče kao i balkon, a dodatna doplata postoji samo za korišćenje room service-a, telefona i ostalog što se nalazi van koncepta.

Foto: Promo

 

Usluga u hotelu je Deluxe All Inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu – doručak, ručak, večera, ponoćna užina, dijetalni meni, vegan meni. U koncept su uključene i užine, sladoled na različitim lokacijama u određenom delu dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i poslastičarnica. Dodatno se doplaćuju određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od sveže ceđenog voća, à la carte restorani uz rezervaciju (oko 25 eur po osobi) i ostalo van koncepta.

Foto: Promo

 

U okviru hotela Titanic Deluxe Lara 5* postoje brojne dodatne usluge, koje se svakako dodatno i plaćaju, a među njima: lekar, šoping centar (juvelirnica, butici za odrasle i decu, prodavnica srebra, mini market, prodavnica suvenira i bižuterije, prodavnica kože, cipela i tašni, sportska radnja), internet cafe, pranje veša i hemijsko čišćenje, rent-a-car, 12 sala za konferencije i sastanke, fotograf, kopirnica, fax, nargila.

Foto: Promo

 

Veliki otvoreni bazen (4.500m²), polu-olimpijski bazen i olimpijski bazen po standardima svetske olimpijske federacije, aqua park sa toboganima (mogu da ga koriste deca starija od 6 godina), fitnes centar, step, aerobic, jutarnja gimnastika i gimnastika u vodi, košarka, odbojka na plaži, tenis tokom dana (4 terena), boćanje, gađanje iz vazdušnog oružja, kuglanje, dnevne animacije i programi, diskoteka, večernji programi, muzika uživo. Uz doplatu se može igrati tenis u večernjim satima, koristiti oprema za tenis, igrati kuglanje (4 staze), bilijar, elektronski pikado, kompjuterske igrice, koristiti internet café, upražnjavati motorizovani sportovi na vodi, pohađati škola plivanja i ronjenja, ići na surfovanje i vožnju katamaranom (uz licencu) i ostalo van koncepta.

Foto: Promo

 

Hotel nudi tursko kupatilo (hamam), 2 saune, jacuzzi, parno kupatilo, relax sobu, zatvoreni bazen, snežna sobu... Uz nadoknadu se mogu koristiti različiti spa tretmani, masaže, nega lica i tela/ VIP soba za masažu, manikir i pedikir, frizerski salon.

Za slične hotele na drugim destinacijama iz ponude, kao što su Bodrum, Tunis, Egipat i Malta, možete nas kontaktirati putem call centra na broj 011 655 78 00, a ukoliko već znate koji hotel birate za ovogodišnje letovanje, na našem sajtu možete samostalno i uraditi online rezervaciju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!