VUČEVIĆ SE SASTAO SA RUKOVODSTVOM KOMPANIJE "JUMKO": Ministar zadovoljan poslovanjem, Vojska Srbije ostaje dobar kupac (FOTO)

Novosti onlajn

26. 06. 2023. u 15:33

POTPREDSEDNIK Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević sastao se danas u Vranju sa generalnim direktorom kompanije „Jumko“ Branislavom Trajkovićem.

ВУЧЕВИЋ СЕ САСТАО СА РУКОВОДСТВОМ КОМПАНИЈЕ ЈУМКО: Министар задовољан пословањем, Војска Србије остаје добар купац (ФОТО)

Foto: Ministarstvo odbrane

Na sastanku je razmatran napredak u usvajanju novih tehnologija u proizvodni proces kompanije, kao i stepen razvoja novih proizvoda za potrebe Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Ministar Vučević istakao je da je zadovoljan onim što je čuo tokom sastanka sa rukovodstvom kompanije – o poslovanju i planovima za buduću saradnju sa Ministarstvom odbrane i Vojskom Srbije.

Foto: Ministarstvo odbrane

Ocenjujući „Jumko“ kao jedan od najznačajnijih privrednih subjekata Srbije, ministar Vučević naglasio je da je interes Ministarstva odbrane i Vojske Srbije da kupuje opremu i proizvode te kompanije, te da će i u narednom periodu ostati dobar kupac.

Analizirajući prethodnu godinu, direktor Trajković naglasio je da je učešće Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova u poslovanju kompanije više od 80 odsto, što govori u prilog odličnoj saradnji.

Foto: Ministarstvo odbrane

Današnjem sastanku prisustvovali su državni sekretar u Ministarstvu odbrane Nemanja Starović, pomoćnik ministra za materijalne resurse dr Nenad Miloradović i šef kabineta ministra odbrane brigadni general Goran Momčilović.

BONUS VIDEO: POGLEDAJTE - Kobre u akciji na aerodromu u Batajnici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (159)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave