STIŽU PLJUSKOVI SA GRMLJAVINOM: RHMZ objavio hitno upozorenje na vremenske nepogode (FOTO)

Novosti online

28. 05. 2023. u 18:22

REPUBLIČKI hidrometeorološki zavod (RHMZ), upozorio je da se tokom poslepodneva na teritoriji Srbije može očekivati nestabilno vreme sa pljuskovima i grmljavinom.

СТИЖУ ПЉУСКОВИ СА ГРМЉАВИНОМ: РХМЗ објавио хитно упозорење на временске непогоде (ФОТО)

Foto: Shuttertock/Ilustracija

- Tokom poslepodneva na teritoriji Srbije nestabilno sa pojavom pljuskova i grmljavine, koji ponegde mogu biti intenzivniji, a lokalno se očekuje i pojava sugradice grada - stoji u najnovijoj najavi RHMZ-a.

Na sajtu republičkog hidrometeorološkog zavoda, takođe navode da se i na teritoriji Beograda očekuju pljuskovi sa grmljavinom, i da je lokalno moguća i kratkotrajna pojava sugradice.

Foto: Printskrin/RHMZ

 

Do kraja meseca promenljivo vreme

Do kraja meseca zadržaće se promenljivo i nestabilno vreme sa povremenim pljuskovima i grmljavinom, koji će lokalno biti izraženiji uz pojavu grada i sa velikom količinom padavina za kratko vreme. Dnevne temperature kretaće se u intervalu od 21 do 27 stepeni.

BONUS VIDEO: SPREMNI ZA EVAKUACIJU - Budi se vulkan Popokatepetl

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!