I ONE BI DA SE DIGITALIZUJU: Fantastična slika iz Bora - starije gospođe otkrivaju svet kompjutera

Novosti onlajn

07. 04. 2023. u 12:55

KARAVAN „Digitalna ekspedicija“, koji kroz tematska predavanja i razgovore građanima pruža priliku da saznaju sve o digitalnoj pismenosti, važnosti digitalnih veština, bezbednom ponašanju u online svetu, kao i o ostalim prednostima upotrebe interneta i digitalnog prostora, trenutno je u Boru.

И ОНЕ БИ ДА СЕ ДИГИТАЛИЗУЈУ: Фантастична слика из Бора - старије госпође откривају свет компјутера

Foto: Digitalna ekspedicija

Obuke karavana namenjene su najširoj populaciji, od mladih i njihovih roditelja do najstarijih sugrađana i državnih službenika i zbog toga se održavaju na tri lokacije u svakom gradu: na glavnom gradskom trgu, u Udruženjima i klubovima penzionera i u jedinicama lokalne samouprave.

Digitalnu ekspediciju sprovodi Ministarstvo informisanja i telekomunikacija u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Poverenik za informacije od javnog značaja, UNDP Srbija i Kancelarija za IT i eUpravu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)