NOVA LEGISLATIVA U OBLASTI INFORMISANJA: Ministar informisanja Jovanović sa izvestiteljkom Saveta za ljudska prava UN Irenom Kan

Novosti Onlajn

30. 03. 2023. u 18:31

MINISTAR Jovanović sa Specijalnom izvestiteljkom Saveta za ljudska prava UN za promociju i zaštitu prava na slobodu mišljenja i izražavanja, Irenom Kan.

НОВА ЛЕГИСЛАТИВА У ОБЛАСТИ ИНФОРМИСАЊА: Министар информисања Јовановић са известитељком Савета за људска права УН Иреном Кан

Foto: Marina Jančević

Ministar informisanja i telekomunikacija u Vladi Republike Srbije, Mihailo Jovanović, sastao se danas sa Specijalnom izvestiteljkom Saveta za ljudska prava UN za promociju i zaštitu prava na slobodu mišljenja i izražavanja, Irenom Kan, u Beogradu. 

Foto: Marina Jančević

Na sastanku je razgovarano o aktivnosti Ministarstva informisanja i telekomunikacija na izradi nove legislative u oblasti informisanja kroz rad na Zakonu o javnom informisanju i medijima i Zakonu o elektronskim medijima. 

Ministar Jovanović je predstavio rezultate i rad Ministarstva u prethodnom periodu, skrenuvši pažnju da je pored rada radnih grupa za izrade nacrta medijskih zakona, u toku javni poziv za sufinansiranje projekata za proizvodnju medijskih sadržaja od javnog interesa.

BONUS VIDEO: MINISTAR JOVANOVIĆ - Formiraćemo radnu grupu koja će raditi na predlogu novog Zakona

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SRBIN IZNEDRIO SVETSKU MISTERIJU! Kakvo ovo čudo Novak Đoković ima na Rolan Garosu?! (FOTO / VIDEO)