NOVA LEGISLATIVA U OBLASTI INFORMISANJA: Ministar informisanja Jovanović sa izvestiteljkom Saveta za ljudska prava UN Irenom Kan

Novosti Onlajn

30. 03. 2023. u 18:31

MINISTAR Jovanović sa Specijalnom izvestiteljkom Saveta za ljudska prava UN za promociju i zaštitu prava na slobodu mišljenja i izražavanja, Irenom Kan.

НОВА ЛЕГИСЛАТИВА У ОБЛАСТИ ИНФОРМИСАЊА: Министар информисања Јовановић са известитељком Савета за људска права УН Иреном Кан

Foto: Marina Jančević

Ministar informisanja i telekomunikacija u Vladi Republike Srbije, Mihailo Jovanović, sastao se danas sa Specijalnom izvestiteljkom Saveta za ljudska prava UN za promociju i zaštitu prava na slobodu mišljenja i izražavanja, Irenom Kan, u Beogradu. 

Foto: Marina Jančević

Na sastanku je razgovarano o aktivnosti Ministarstva informisanja i telekomunikacija na izradi nove legislative u oblasti informisanja kroz rad na Zakonu o javnom informisanju i medijima i Zakonu o elektronskim medijima. 

Ministar Jovanović je predstavio rezultate i rad Ministarstva u prethodnom periodu, skrenuvši pažnju da je pored rada radnih grupa za izrade nacrta medijskih zakona, u toku javni poziv za sufinansiranje projekata za proizvodnju medijskih sadržaja od javnog interesa.

BONUS VIDEO: MINISTAR JOVANOVIĆ - Formiraćemo radnu grupu koja će raditi na predlogu novog Zakona

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni