SUPRUGA PREMINULOG VOZAČA GSP ZA "NOVOSTI": Kad je krenuo na posao, izgovorio rečenicu koja je slutila tugu

Š.M.

30. 03. 2023. u 14:08

VOZAČ GSP Života Mitrović, koji je juče preminuo za volanom autobusa na liniji 56, dva dana pre smrti imao je velikih zdravstvenih problema.

СУПРУГА ПРЕМИНУЛОГ ВОЗАЧА ГСП ЗА НОВОСТИ: Кад је кренуо на посао, изговорио реченицу која је слутила тугу

Foto: N. Skenderija

Kako za "Novosti" priča njegova žena Rada, juče ju je pred odlazak na posao pozdravio rekavši "Zbogom, možda se više nećemo videti".

Reporteri "Novosti" danas su u porodičnom domu Mitrovića na Banjici zatekli rodbinu, ćerke i unuke, koje su oplakivale dedu. Žena Rada bila je skrhana bolom zbog smrti voljenog supruga, sa kojim je u braku provela 37 godina.

- Ne mogu da se pomirim sa tim da ga više nema - uplakano priča neutešna supruga. - Bio je dobar čovek, otac, muž... Radim u obračunu plata u GSP i stalno smo se zezali kako ne može da dobije novac ukoliko mu ja ne odobrim. Uspeli smo da se skrasimo, sazidali i sprat na kući, dva puta nije spavao u novom krevetu, koji mu je ćerka kupila. Imali smo svoje šale, uvek smo se "peckali".

Životi je noć pred smrt bilo jako loše, do 4 sata posle ponoći nije mogao da zaspi. Pokušavao je i taj dan da izgura, ali nažalost, to je bio poslednji na poslu.

- Obožavao je svoj posao, tako je i umro - kaže Rada.

- Godinama mu se zdravstveno stanje pogoršavalo, dobio je i šećer, noge su mu skoro otkazale. Na kraju je na posao išao čak i pomoću štapa. Vozio je kolege uvek, razvozio, ma duša od čoveka. Uvek mi je govorio da sam ja muško u vezi, iako je imao dva metra. Rođak mi je javio da je umro, pošto se često vozio sa njim.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!