NAJTRAŽENIJE OSTRVO ZA LETO 2023. JE DEFINITIVNO KIPAR: Sada uhvati popust 35% pre poskupljenja! U Wayoutu uvek povoljnije!

Promo

30. 03. 2023. u 10:00

KIPAR se ove godine izdvojio kao jedna od omiljenih letnjih destinacija naših turista.

НАЈТРАЖЕНИЈЕ ОСТРВО ЗА ЛЕТО 2023. ЈЕ ДЕФИНИТИВНО КИПАР: Сада ухвати попуст 35% пре поскупљења! У Wаyоуту увек повољније!

Foto: Promo

Ako ste mislili da je na Kipru zimi vreme kao u Grčkoj ili Turskoj, grešite, obzirom na to da su temperature veoma prijatne i ne sumnjamo da je odlazak na Kipar prava odluka ukoliko želite da se odmorite od hladnog vremena. Toplo i sunčano vreme u kombinaciji sa veoma kvalitetnim hotelima, vrhunskim šoping iskustvom, gastronomskim užitkom na najvišem nivou, kao i sjajnim noćnim životom svrstava Kipar u turističke destinacije koje možete posetiti tokom cele godine.

Definitivno nova omiljena letnja destinacija naših turista, svakako jeste rajsko ostrvo Kipar. Osetite čari Mediterana, fantastičnih plaža, veoma kvalitetnih hotela, izuzetne gastronomske ponude, kao i nezaboravnog noćnog provoda. Za naše putnike smo spremili odličnu first minute ponudu sa pažljivo izabranim hotelima, kako na osnovu pređašnjih iskustava naših klijenata, tako i na osnovu odličnih ocena na turističkim portalima.

Izdvajamo iz ponude najtraženije hotele za leto 2023:

Zoi Hotel 4*

Predstavljamo vam hotel koji sredinom juna otvara svoja vrata za goste. U pitanju je potpuno nov hotel na odlicnoj lokaciji. Nalazi se u Aja Napi, na 15 minuta šetnje od centra ovog mesta i u blizini plaze Vathia Gonia. U blizini hotela nalazi se brojni restorani, barovi i stanica gradskog prevoza. Hotel poseduje WiFi, bar kod recepcije, spoljašnji bazen i teretanu. Sobe su moderno opremljene, sa AC uređajem.


Tsokkos Paradise Village 4*

Ovo odmaralište sa 4 zvezdice nalazi se u letovalištu Aja Napa. Nudi zatvoreni bazen, fitnes centar, saunu i otvoreni bazen nepravilnog oblika, okružen nameštenom terasom za sunčanje. Sadržaji odmarališta Tsokkos Paradise takođe obuhvataju restoran-bar pored bazena, igraonicu sa bilijarom, teniski teren i mini-market. Smeštajne jedinice u odmaralištu Tsokkos Paradise imaju balkon sa pogledom na bazen. Pored kupatila sa fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom, svaka smeštajna jedinica sadrži dobro opremljenu čajnu kuhinju sa trpezarijskim stolom, pločama za kuvanje, frižiderom i električnim kuvalom. Na raspolaganju je i TV sa satelitskim kanalima. Gosti se mogu opustiti u ležaljkama pored bazena i uživati u osvežavajućim pićima iz snek bara. Za najmlađe goste obezbeđeno je dečje igralište. Odmaralište takođe raspolaže dečjim klubom, salonom i opremom za stoni tenis. Recepcija odmarališta Tsokkos Paradise radi 24 sata dnevno, a osoblje pruža usluge konsijerža i menjačnice. Posluga u sobi i lanč paketi takođe se mogu organizovati.

Penelope Beach Hotel 3*Lux

Hotel poseduje bazen, bar na bazenu i restoran, kao i bar na plaži. Svaka soba je klimatizovana i ima svoj balkon. U okviru sobe se nalazi kuhinja ili čajna kuhinja, SAT LCD TV, privatno kupatilo opremljeno sa toaletnim priborom. WiFi je dostupan u celom objektu. Na 100m od objekta nalaze se restorani i marketi. Grad Protaras je udaljen 2km, a aerodrom Larnaka 50km. Za goste je obezbeđen privatan parking.

Christofinia Hotel Nissi Beach 4*

Hotelski objekat udaljen svega 200m od poznate Nissi plaže, gostima daje na raspolaganje spoljni bazen i đakuzi. Svaka soba pruža prostor za sedenje i uživanje, a takođe tu su i balkoni, od kojih neki imaju odličan pogled na Sredozemno more.

Tsokkos Gardens Hotel 4*

Foto: Promo

Ovaj objekat je udaljen 10 min hoda od plaže. Smešten u Protarasu, objekat Tsokkos Gardens Hotel nudi otvoreni bazen sa zasebnim delom za decu i terasu za sunčanje sa nameštajem na otvorenom. Hotel je udaljen 800 metara od plaže Sanrajz (Sunrise). Plaža Kalamies udaljena je 2,5 km, a plaža Konos 3,8 km. 

Stamatia Hotel 3*  

Ovaj objekat je udaljen 2 min hoda od plaže. Hotel Stamatia je udaljen samo 100 metara od zabavnog parka u Aja Napi i plaže Aja Napa. Ovaj hotel sa 3 zvezdice nudi veliki bazen, trpezariju na otvorenom i sobe sa sopstvenim kupatilom. Sve klimatizovane sobe imaju balkon, a pojedine nude pogled na more. 

Park Beach 3*

Hotel okružen zelenilom, udaljen 50m od plaže, 4 km od centra Limasola, 70km od aerodroma. Hotel čine dve zgrade, jedna do plaže u kojoj su renovirane sobe i zgrada u drugoj liniji od plaže (sobe sa pogledom na ulicu nisu renovirane). 


Abacus Suites 4*lux

Abacus Suites je potpuno nov hotel, sa najvišim ocenama na turističkim portalima. Izuzetno je lociran, na nekoliko minuta hoda od centra Aja Nape i plaže. U neposrednoj blizini hotela nalaze se restorani, kafići, barovi, prodavnice i stanica gradskog prevoza. Idealan je izbor kako za parove, tako i za porodice, zbog prostranih soba i usluge koja može biti polupansion ili all inclusive.


Blue Harbor Boutique 4* Lux

Klimatizovani objekat Blue Harbour Boutique nalazi se u Aja Napi, na 300 metara od Manastira Aja Napa. Akva-park WaterWorld Ayia Napa udaljen je 5 km od objekta. Plaža i deo oko luke nalaze se na samo 50 metara od objekta Blue Harbour. Sve sobe u objektu Blue Harbour imaju prostor za sedenje i izlaze na balkon ili terasu.

Amethyst Napa Hotel & Spa 4*Lux

Ovaj objekat je udaljen 4 min hoda od plaže. Udaljen 900 metara od WaterWorld Ayia Nap, poseduje spoljni bazen i spa centar. Besplatan WiFi je dostupan u hotelu. Sobe su moderne, dekorisane u prijatne letnje boje sa drvenim nameštajem.

Tsokkos Beach 4*

Na samo 150 m od plaže, u centru Protarasa, nalazi se hotel Tsokkos Beach. Okružen je mnogobrojnim restoranima, prodavnicama i barovima, a pešačka staza uz more prolazi ispred hotela. Osim glavnog restorana, u kome se služe obroci po principu švedskog stola, hotel ima i kafetriju, bar na bazenu, bazen za odrasle, bazen za decu, salu za video igrice, teretanu, animaciju tokom dana i večeri, teniski teren. Sve sobe su moderno opremljene, uz doplatu je bežični internet, korišćenje elektronskog sefa i mini frižidera.

 
Pavlo Napa Beach Hotel 4*Lux

Ovaj objekat je udaljen 1 min hoda od plaže. Hotel Pavlo Napa Beach je smešten na plaži u Aja Napi na Kipru. U ponudi ima opremljene balkone s kojih se pruža pogled na more i kopno i zatvoreni i otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima. Sve klimatizovane sobe poseduju moderan nameštaj od drveta. 

Adams Beach Hotel 5*

Foto: Promo

Luksuzan hotel, nalazi se na plaži od belog peska, u zalivu Nisi, poznatom po laguni sa sa plitkom, tirkizno plavom vodom. Centar Aja Nape, njegovi muzeji, taverne i noćni život, su udaljeni oko 3 km od hotela. Autobuska stanica je na 25 metara od hotela, aerodrom Larnaka na 45 km. Hotel je izgrađen 1991, a delimično renoviran 2016. godine. Hotel ima pet spoljašnjih bazena, "lazy river", fontane, đakuzi i mali akva park. Tu su i Spa centar, unutrašnji bazen, sauna, parno kupatilo, solarijum, teretana, masaže, kozmetički salon, stoni tenis, bilijar, osvetljeni teniski teren, dečiji klub, igralište i bazen, frizer, razne prodavnice (juvelir, cvećarnica, suvenirnica...), animacija tokom sezone (od maja do oktobra). 

Amarande (Adults Only) 5*

Ovaj objekat je udaljen 3 min hoda od plaže. Ovaj rizort hotel sa 5 zvezdica se nalazi na samo 300 metara od plaže Aja Napa i 1 km od centra Aja Nape. Sve sobe imaju prostrane staklene infiniti balkone, dok se iz većine pruža pogled na more. Sve sobe objekta Amarande - Adults Only (samo za odrasle) sadrže flat-screen TV sa satelitskim kanalima, panel za automatizaciju sobe, USB priključke za punjenje i kupatila sa duplim umivaonikom i ogledalom. Besplatan WiFi dostupan je u svim prostorijama.


Chrysomare Beach Hotel & Resort 5*

Od novosagrađenih hotela u Aja Napi (2019/2020 god.), Chrysomare Beach Hotel & Resort, s pravom se može svrstati među najluksuznije i najbolje pozicionirane hotele. Izgrađen je na početku jedne od najlepših peščanih uvala Vathia Gonia, na samo kilometar od centra grada. Hotel ima brojne sadržaje: glavni restoran u kome se služe specijaliteti lokalne i internacionalne kuhinje, italijanski restoran, grčku tavernu, azijski restoran, pet barova, nekoliko bazena (unutrašnji bazen, veliki spoljašnji bazen sa toboganima, dečiji bazen...), luksuzni Spa centar sa masažama, đakuzijem, pedikir/manikir salonom, frizerskim salonom i velikom teretanom. Celodnevna zabava je organizovana za sve uzraste (mini klub, program za tinejdžere, animacija za odrasle) i završava se u kasnim večernjim časovima folklornim nastupima, muzičkim predstavama ili plesom. Sve sobe su klimatizovane, imaju balkon ili terasu, SAT TV, telefon sa direktnom linijom, ketler, sef, mini frižider, fen i toaletni pribor. Bežični internet je dostupan u svim delovima hotela.

Pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta www.wayout.rs ili putem mail adrese office@wayout.co.rs rezervišu svoje putovanje iz snova.

Foto: Promo

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook i Instagram stranice, a tamo vas čeka i mnoštvo zanimljivog sadržaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A POSLE ISTORIJSKE KAZNE ZA HRVATSKU: UEFA počela da lovi ustaše!