OJUŽILO JE, ALI ZIMA JE JOŠ TU: Vremenska prognoza za sredu, 1. mart

Novosti online

01. 03. 2023. u 01:15

REPUBLIČKI hidrometeorološki zavod dao je najnoviju vremensku prognozu za narednih sedam dana.

ОЈУЖИЛО ЈЕ, АЛИ ЗИМА ЈЕ ЈОШ ТУ: Временска прогноза за среду, 1. март

Foto: Tanjug

VREME U SRBIJI

Pretežno oblačno, malo toplije i iznad većeg dela suvo. Slaba kiša, a na planinama slab sneg ujutro i pre podne očekuju se na istoku i jugoistoku Srbije. Kasnije posle podne i uveče nailazak nove slabe padavinske zone sa jugozapada. Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 0 do 4, a najviša od 7 do 12 stepeni.

PROGNOZA ZA BEOGRAD

U prestonici Srbije prvog dana marta očekuje se oblačno vreme tokom dana, sa minimalnom temperaturom od 5 stepeni Celzijusa i maksimalnom do 10 stepeni Celzijusa.

 

VREME NAREDNIH DANA

Četvrtak 2. 3. 2023: Oblačno, mestimično s kišom, na planinama i sa snegom. Vetar slab i umeren, u košavskom području pojačan, jugoistočni. Najniža temperatura od 1 do 6, a najviša od 7 do 13 stepeni.

Petak 3. 3. 2023: Pretežno oblačno, na severu uglavnom suvo, a u ostalim krajevima s kišom, na planinama i sa snegom. Vetar slab, promenljivog smera. Najniža temperatura od 2 do 6, a najviša od 6 do 10 stepeni.

Subota 4. 3. 2023: Promenljivo oblačno, ponegde s kratkotrajnom kišom, na planinama sa snegom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -1 do 5, a najviša od 9 do 12 stepeni.

Prognoza vremena od 5. 3. 2023. do 8. 3. 2023.

U subotu oblačno, sa padavinama u svim krajevima uz pojačan severni vetar i pad temperature. U nedelju suvo i hladnije uz delimično razvedravanje. Zatim promenljivo oblačno, kratkotrajna kiša se očekuje na severu, a temperatura će biti u manjem porastu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)