OVDE SE HRABROST I ZNANJE POKAZUJU NA DELU: Ministar Vučević pozvao mlade da se prijave na konkurs za prijem u vojne škole (VIDEO)

Novosti online

19. 02. 2023. u 18:30

MINISTAR odbrane je putem video snimka koji je objavio na svom zvaničnom Instagram profilu pozvao mlade da se prijave u vojne škole - Srednju stručnu vojnu školu, Vojnu gimnaziju, Vojnu akademiju i Medicinski fakultet VMA.

ОВДЕ СЕ ХРАБРОСТ И ЗНАЊЕ ПОКАЗУЈУ НА ДЕЛУ: Министар Вучевић позвао младе да се пријаве на конкурс за пријем у војне школе (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Instagram

Vučević je istakao da je konkurs za upis u vojne škole otvoren do 31. marta 2023. godine, a njegov video je dobio više od 1.100 sviđanja.

- Ovogodišnjim konkursom predviđen je upis za 175 budućih kadeta Vojne akademije i 17 Medicinskog fakulteta VMA, kao i 75 učenika opšteg smera i 30 učenika vazduhoplovnog smera Vojne gimnazije i 65 učenika Srednje stručne vojne škole - piše na Instagramu ministra.

Detaljne informacije o konkursima za upis u vojne škole mogu se pronaći klikom OVDE.

Podsećamo, na osnovu odluke predsednika Republike Aleksandra Vučića, Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije raspisali su konkurse za prijem novih profesionalnih vojnika u 72. brigadu za specijalne operacije, 63. padobransku brigadu i Odred vojne policije specijalne namene "Kobre", koji traje takođe do 31. marta.

BONUS VIDEO: FK-3 IZBLIZA - Pogledajte kako izgleda pojačanje Vojske Srbije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima