BEBA PRONAĐENA U KRAGUJEVCU ZBRINUTA: Smeštena u hraniteljsku porodicu

Novosti online

10. 01. 2023. u 12:44

DEVOJČICA stara oko godinu dana pronađena je noćas u kolicima na trotoaru u Zmaju Jovinoj ulici u Kragujevcu, potvrdili su u Policijskoj upravi u tom gradu. Iz Centra za socijalni rad "Solidarnost" saopštili su da je dete smešteno u urgentnu hraniteljsku porodicu i dobrog je zdravstvenog stanja.

БЕБА ПРОНАЂЕНА У КРАГУЈЕВЦУ ЗБРИНУТА: Смештена у хранитељску породицу

Foto: D. Balšić

U Zmaj Jovinoj ulici u Kragujevcu noćas oko 2.45 jedan prolaznik je na trotoaru naišao na kolica sa bebom starom oko godinu dana, ženskog pola.

Kontaktirao je sa policijom, a ekipa hitne pomoći je izašla na lice mesta, zbrinula devojčicu i prevezla je na odeljenje Pedijatrije kragujevačkog Univerzitetskog kliničkog centra.

Iz Policijske uprave Kragujevac su saopštili da je o svemu obavešteno Osnovno javno tužilaštvo i da je dalje postupanje u ovom slučaju u nadležnosti Centra za socijalni rad "Solidarnost".

Iz Centra "Solidarnost" su saopštili da je dete smešteno u urgentnu hraniteljsku porodicu i dobrog je zdravstvenog stanja.

Naglašavaju da će u nastavku rada na ovom slučaju preduzeti sve neophodne mere iz svoje nadležnosti, u najboljem interesu deteta.

Kako se nezvanično saznaje, nadležne službe su identifikovale majku deteta, koja je navodno ostavila devojčicu ocu ispred zgrade u kojoj živi.

(RTS)

BONUS VIDEO: KILOMETARSKA KOLONA - Gužva na Batrovcima za izlazak iz Srbije i ulazak u Hrvatsku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SAMO NA 2 SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana