NOVA GODINA U “NOVOSTIMA”: Ovako smo mi proslavili uspehe u godini za nama - u 2023. slavimo veliki jubilej (FOTO)

Novosti onlajn

30. 12. 2022. u 21:25

PORED tradicionalne velike novogodišnje jelke zaposleni u "Večernjim novostima" u prijatnoj atmosferi i dobrom raspoloženju ispratili su 2022. godinu.

НОВА ГОДИНА У “НОВОСТИМА”: Овако смо ми прославили успехе у години за нама - у 2023. славимо велики јубилеј (ФОТО)

Foto Novosti

U prostorijama redakcije "Večernjih novosti" danas je upriličen svečani koktel kome su prisustvovali vlasnik kompanije Boban Rajić, generalni direktor kompanije Olivera Anđelković, glavni i odgovorni urednik Milorad Vučelić i zaposleni u kompaniji.

Ovo je bila idealna prilika da sumiramo utiske protekle, više nego uspešne godine, ali i da sa mnogo optimizma i verom u nove radne pobede krenemo u godinu koja je pred nama.

Na svečanosti se obratio glavni i odgovorni urednik "Večernjih novosti", Milorad Vučelić koji je svima poželeo srećne praznike i izrazio uverenje da ćemo u narednom periodu nastaviti da nižemo poslovne uspehe - biti najtiražniji list u Srbiji, jedan od najčitanijih portala u zemlji, ali i garant kvaliteta koji nosi ime staro već sedam decenija.  

- Kao što je Umberto Eko govorio za knjige, to ja mogu da primenim na novinu i da parafraziram. Uprkos svim izazovima, svet se neće lišiti štampe. Očekujem da "Novosti" i u novoj godini budu lider na našem medijskom tržištu, da rade više i bolje, da primenjujemo tehnologije. I da Novosti zadrže vodeće mesto i u godini u kojoj će obeležiti sedam decenija svog postojanja - poručio je Vučelić.

Foto: N. Skenderija

Sumirajući godinu na odlasku, Vučelić je trenutnu medijsku utakmicu uporedio i sa ofanzivama iz kojih su "Novosti" izašle kao pobednik. On je istakao da su "Novosti" jedna od dve najveće novinarske škole iz koje i dalje izlaze pravi profesionalci. U šaljivom tonu on je svim saradnicima rekao da mu oproste ukoliko je nekoga tokom ove godine uvredio navodeći da to nije učinio namerno i podsetio da predstojeći praznici, a posebno Božić podrazumevaju praštanje.

Godina koja je pred nama - 2023. izuzetno je važna za "Večernje novosti", jer ćemo u njoj proslaviti jubilarni 70. rođendan. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)