"BUDIMO U KONTAKTU": MUP uveo sjajnu novinu za sve zaposlene

Tanjug

29. 11. 2022. u 21:57

MINISTARSTVO unutrašnjih poslova je među prvima u regionu uvelo aplikaciju kojom se omogućava zaposlenima da direktno komuniciraju sa Kabinetom ministra unutrašnjih poslova, saopštilo je večeras Strukovno udruženje policije "Dr Rudolf Arčibald Rajs".

БУДИМО У КОНТАКТУ: МУП увео сјајну новину за све запослене

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević/MUP

Aplikacija "Budimo u kontaktu" omogućava zaposlenima da direktno komuniciraju sa Kabinetom ministra u cilju poboljšanja uslova rada i života pripadnika MUP, a pre svega u cilju brže i lakše komunikacije sa zaposlenima.

Aplikacija "Budimo u kontaktu" je dostupna na internetu MUP i omogućava slanje poruka, koju može poslati svaki pripadnik MUP-a, bez obzira na opis posla, ukoliko to želi čak i ne navodeći svoje podatke, anonimno. Ideja je da se korišćenjem aplikacije "Budimo u kontaktu" zajednički dođe do ideja, sugestija i predloga čijim eventualnim realizacijama će se postići veći nivo zadovoljstva kod zaposlenih u svim organizacionim jedinicama MUP, navodi se u saopsstenju.

Ideja kojom se MUP vodio prilikom kreiranja aplikacije je da svaka pripadnica ili pripadnik imaju mogućnost da predlože ili sugerišu šta je ono na čijem poboljšanju bi mogli raditi ili da pohvale nešto urađeno.

Poruke poslate putem aplikacije su isključivo informativnog karaktera, sa pomenutim ciljem i nisu obavezujuće kako za pripadnike tako ni za MUP. Poruke su anonimne ukoliko se zaposleni sami ne potpišu i ostave kontakt podatke, navodi se u saopsstenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

NATO NA NOGAMA ZBOG BERBOKOVE: Bura posle izjave nemačke šefice diplomatije