Uz podršku NIS-a modernizovan sistem grejanja u vrtiću „Kolibri“ u Kikindi

Promo

02. 11. 2022. u 15:52

KOMPANIJA NIS je, u okviru programa „Zajednici zajedno 2021“, modernizovala sistem grejanja u vrtiću „Kolibri“ koji se nalazi u sklopu predškolske ustanove „Dragoljub Udicki“ u Kikindi.

Уз подршку НИС-а модернизован систем грејања у вртићу „Колибри“ у Кикинди

Foto: Promo

Ovaj projekat, čija je vrednost više od 3,4 miliona dinara, doprineće smanjenju potrošnje gasa, povećanju bezbednosti korisnika i energetske efikasnosti objekta.

Povodom uspešne realizacije projekta zamene kotla u vrtiću "Kolibri", na koji se greju i Mesna zajednica i ambulanta Dečjeg dispanzera, vrtić su obišli Nikola Lukač, gradonačelnik Kikinde i Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora NIS-a, u pratnji Kristine Drljić, direktorke PU „Dragoljub Udicki“.

Novi kotao će doprineti povećanju stepena opšte bezbednosti, pre svega vrtića „Kolibri“, ali i Mesne zajednice i ambulante Dečijeg dispanzera, koji su sistemom grejanja povezani na kotlarnicu. To je veoma važno imajući u vidu veliki broj dece u okruženju, kao i činjenicu da se sama kotlarnica nalazi u okviru prostorija vrtića. Modernizacijom sistema ostvaruje se ušteda u potrošnji gasa kao energenta i doprinosi boljem kvalitetu životne sredine.

Foto: Promo

- Grad Kikinda i NIS imaju zajedničku istoriju od 2009. godine, do sada je urađeno 164 projekta u vrednosti od 236 miliona dinara, i dugujemo ogromnu zahvalnost kompaniji NIS pre svega što je imala razumevanja za potrebe građana Kikinde. Izuzetno je veliko zadovoljstvo kada možete da pomognete našim najmlađim sugrađanima, gde se i grad Kikinda strateški u narednom periodu opredelio da im pre svega obezbedi bolju budućnost - rekao je Nikola Lukač, gradonačelnik Kikinde.

Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora kompanije NIS, izjavio je da je iza kompanije i Grada mnogo zajedničkih projekata i ostvarenih rezultata i da je grad Kikinda veoma značajan na mapi poslovanja NIS-a.

Foto: Promo

- Program „Zajednici zajedno“ je stub našeg društveno-odgovornog poslovanja i nastavićemo da ga unapređujemo - naveo je Smirnov i dodao da se NIS u okviru novog ciklusa programa „Zajednici zajedno“ fokusira na ulaganje u projekte koji će doprineti poboljšanju nataliteta i očuvanju reproduktivnog zdravlja.

Kristina Drljić, direktorka predškolske ustanove „Dragoljub Udicki“, zahvalila je kompaniji NIS na donaciji i navela da je ovaj projekat „jedan od dokaza koliko je timski rad važan, koliko je zajednica važna, jer upravo je zajednica ta koja brine o bezbednosti i budućnosti dece u vrtićima i školama“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)