FIĆA (12) JE SADA SA ANĐELIMA: Otac Filipa Ivanovića objavio potresnu vest - Moj voljeni sin je položio mač u borbi sa neizlečivom bolešću

Novosti online

08. 10. 2022. u 09:12

ČETIRI godine je trajala bitka. Bio je Fića jači od 44 metastaze. Junački se nosio sa terapijama, bolovima, lekarima i bolnicama, osmehom terao smrt od sebe.

ФИЋА (12) ЈЕ САДА СА АНЂЕЛИМА: Отац Филипа Ивановића објавио потресну вест - Мој вољени син је положио мач у борби са неизлечивом болешћу

Foto: Printskrin Fondacija Budi human

Nažalost, ovoga puta smrt i bolest bili su jači. Mali Filip Ivanović, veliki borac protiv neizlečive bolesti, izgubio je poslednju - životnu bitku.

Sa svega 10 godina, mali Filip Ivanović (12) iz Smedereva, kojem je dijagnostikovan

Pre četiri godine oboleo je od sinovijalnog sarkoma mekog tkiva. Preživeo je dve operacije prilikom kojih su mu izvađene 44 metastaze. Ipak, bolest se vratila. Ponovo bolnički kreveti, infuzije, igle. Bolnički hodnici, hemioterapije, pregledi, intervencije. I sve je Fića gurao, sa osmehom. Do sada.

Potresni vest saopštio je njegov otac Ivan.

- Moj voljeni i hrabri sin je položio svoj mač u borbi sa neizlečivom bolešću i otišao među anđele. Posle skoro četiri godine borbe i pobeda nad bolešću svojom hrabrošću, kada ni lekari nisu verovali u sva njegova čuda, jednostavno više nije mogao i otišao je na lepše mesto.Ti si Fićo sunce moga neba i znam da ćeš i odozgo svojom nesebičnom ljubavlju i osmehom obasjavati moj život. Volim te sine moj i jedva čekam da te vidim opet u Carstvu Nebeskom.

Počivaj u miru Filipe, neka te čuvaju anđeli...

BONUS VIDEO - UČINIĆU SVE DA NIKO NE DOŽIVI ŠTO I MOJA PETRA: Majka ubijene devojčice iz Vršca jedva govori

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!