BESPLATNA ŠKOLA ŠAHA: U ovom mestu u Srbiji kreće akcija, dolazi i poseban gost

Promo

08. 09. 2022. u 10:00

MOZZART i šampioni nastavljaju akciju – da sport ponovo bude dostupan svoj deci!

БЕСПЛАТНА ШКОЛА ШАХА: У овом месту у Србији креће акција, долази и посебан гост

GO Rakovica

Nakon fudbala, košarke, odbojke, rukometa i tenisa na red je došao i šah. Regionalni lider u priređivanju igara na sreću u saradnji sa Šahovskim klubom Karađorđe iz Topole pokreće besplatnu školicu šaha.

Prvi javni čas zakazan je za 15. septembra sa početkom od 17 časova u osnovnoj školi Karađorđe u Topoli, a mališani će imati priliku da šahovske poteze razmene sa Jovanom Todorovićem koji je internacionalni majstor i trener reprezentacije Srbije. Školica je namenjena deci uzrasta od pet do 15 godina.

- Pozivamo sve mališane koji žele da otkriju tajne najtalentovanije igre na svetu da nam se pridruže na otvorenom času šaha 15. septembra i da zajedno sa Jovanom Todorovićem koji je internacionalni majstor odigramo sjajne partij - ističu organizatori iz šahovskog kluba Karađorđe.

Foto: Promo

Prijave za učešće na prvom probnom času su počele i mogu se slati na adresu kluba skkaradjordje@outlook.com ili na telefon 064 861 14 68 do utorka 13. septembra.

Neophodno je da u prijavi obavezno bude naznačeno ime deteta i broj telefona roditelja.

Budući šahovski velemajstori tokom trajanja besplatne škole, u narednih godinu dana, majstorske cake najtalentovanije igre na svetu učiće od članova Šahovskog kluba Karađorđe Zorana Dorontića, Marka Maksimovića, Gorana Ilića i Nenada Todorovića. 

Podsetimo, Mozzartova besplatna škola sporta je projekat u okviru kojeg su deca dobila priliku da treniraju  fudbal, košarku, odbojku  i rukomet bez ikakve novčane nadoknade. Oko 300 mališana dobilo je šansu da se okuša u sportu po izboru. Na treninzima su decu posetili Aleksandar Katai, Dragan Stojković Piksi, Vesna Čitaković, Željko Rebrača, Stefan Jović, Ratko Nikolić, Dragan Škrbić, Vladimir Cupara…

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije