AKVA PARK JUGOVO U SMEDEREVU BELEŽI REKORDNE POSETE: Uzbudljive atrakcije na vodi dovode goste iz cele Srbije

Promo

11. 08. 2022. u 16:00

AKVA park Jugovo kraj Smedereva, najatraktivniji zabavni park na vodi u ovom delu Srbije, ovih vrelih letnjih dana beleži rekordne posete.

АКВА ПАРК ЈУГОВО У СМЕДЕРЕВУ БЕЛЕЖИ РЕКОРДНЕ ПОСЕТЕ: Узбудљиве атракције на води доводе госте из целе Србије

Foto: Promo

Prošlog vikenda u Akva parku Jugovo bilo je više gostiju nego inače, a zabeležena je rekordna poseta. Domaćini Akva parka Jugovo potrudili su se da spremno dočekaju turiste koje dolaze iz ovog dela Srbije u sve većem broju, tražeći spas od vrućine.

Akva park Jugovo idealno je mesto, posebno za porodična uživanja. Smešten je u neposrednoj blizini glavnog grada što ga preporučuje svima koji bi hteli da pobegnu od užarenog asfalta Beograda.

Akva park ima četiri bazena različitih veličina, dvanaest tobogana različitih dimenzija i visina od dva pa do čak 16 metara.  Tu su i tobogani i igraonice za mališane u vodi, a u sklopu kompleksa je i dečiji park sa zabavnim sadržajima u hladovini koju daje šuma topola. Ovo je idealno mesto za najmlađe, pa roditelji nemaju potrebe da brinu gde će se smestiti.

Posebna pažnja ovde se obraća na  bezbednost posetilaca, kao i na kvalitet vode u bazenima koji redovno kontrolišu nadležne institucije.

Ono što je među najboljim preporukama za boravak u Akva aprku Jugovo jeste činjenica da je koncipiran na taj način da je idealan je za boravak čitave porodice, jer nudi mogućnosti za uživanje svim generacijama. U okviru kompelksa postoji sve što je neophodno za prijatan boravak tokom čitavog dana.

Foto: Promo

Takođe, u okviru kompleksa, nalazi se  i restoran “Belvedere”,  sa nekoliko terasa sa  predivnim  pogledom na Dunav.

- Trudimo se da na svaki način udovoljimo željama gostiju kojih zaista ima u rekordnom broju ovih dana, što je razumljivo jer je vreme godišnjih odmora. Značajn broj naših gostiju su naši ljudi koji žive u dijaspori. Njihove impresije su odlične, što nam govori da radimo dobar posao, kaže Bojan Stefanović, menadžer restorana „ Belvedere“.

Osim ovoga, u okviru akva parka je i klub pod vedrim nebom Top River koji ove sezone, na oduševljenje publike, dovodi najveće zvezde domaće estrade. Posle Jelene Karleuše, prošlog vikenda u Top Riveru nastupila je Tanja Savić pred par hiljada ljudi.

Akva park Jugovo nalazi se na 50 km od Beograda, na samoj obali Dunava, najveće evropske reke, a čitav kompleks zauzima površinu od 8 hektara. Uz obalu postoji pešačka staza koja se može koristi za šetnju ili džogiranje.  U sklopu kompleksa su i teniski tereni, tereni za košarku i fudbal.

Akva park Jugovo je otvoren od 10 do 20 časova.

Ulaznice

Cena ulaznice za celodnevni boravak radnik danima je 500 dinara za decu ( u zavisnosti od visine, za mališane niže od 90 cm ulaz je besplatan) i 800 dinara za odrasle, dok su vikendom cene 800 i 1.200 dinara.  Za boravak posle 17 časova cene su umanjene i radnim danim i vikendom. Na sajtu https://www.aquaparkjugovo.rs/ mogu se unapred rezervisati mesta i ležaljke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije