VELIKI USPEH: Vulin uputio čestitku Snežani Momčilović povodom osvojene zlatne medalje na "Svetskim policijskim igrama"

Novosti online

25. 07. 2022. u 20:37

MINISTAR unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin uputio je čestitku Snežani Momčilović povodom osvojene zlatne medalje na "Svetskim policijskim igrama" u Roterdamu.

ВЕЛИКИ УСПЕХ: Вулин упутио честитку Снежани Момчиловић поводом освојене златне медаље на Светским полицијским играма

Foto: MUP

- Proteklih dana pripadnici Sportske jedinice MUP-a Srbije pokazali su čitavom svetu da srpska policija ima najbolje rvače. Osvajanjem zlatne medalje u praktičnom streljaštvu u  kategoriji "Lady", u oštroj  konkurenciji, pokazali ste da srpska policija ima i izuzetne strelce. Hvala vam što požrtvovanom borbom iznova potvrđujete činjenicu da Srbija ima vrlo razvijenu i visoko kvalitetnu policiju. Obradovali ste celo Ministarstvo unutrašnjih poslova, baš kao i celu Srbiju - navodi se u čestitki ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.

Pripadnica Sportske jedinice i Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata MUP-a Srbije Snežana Momčilović osvojila je zlatnu medalju u praktičnom streljaštvu, u kategoriji "Lady" na "Svetskim policijskim igrama" ostavivši iza sebe predstavnice iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i Sjedinjenih Američkih Država.

BONUS VIDEO - CIPELE IZ KOZNIKA ČEKALE 400 GODINA: Otkriće arheologa između Aleksandrovca i Brusa

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?